Fulisko Minik_Hanim amin canım inşallah ben de çok kararsızım bilmiyorum napıcam nereye yaptırıcam devamlı fikrim değişiyor
aarzucaa kocisininprensesi bende umıt hastanesine gifiyorum ücret çok iyiymiş ben yarın arıycaktım ama radyolog olması biraz kafamı karıştırıyor
kocisininprensesi aarzucaa adı yanlış hatırlamıyorsam Eren beydi. Gerçekten işinin ehli ve ilgili bir doktor. 194 yazmışım 198 olmalıydı. Ama bahsettiğim Aralık ayı fiyatı muhtemelen zam gelmiştir siz arayıp 2019 bilgisi alırsınız
Berfintezel2426 aarzucaa memnun kaldım dr hatta bebişin yüzünü görmek için baya uğraştı 😅 benim paşa biraz inatcıda 😊
Yagmur90 Fulisko bende zeki beyde yaptırdım ve inanılmaz bir adam anlatımı ilgilenisi en önemli adım o yüzden verdiğiniz parayı hakketmesi lazım 200 300 lira ödeyip 20 dkka bile baķmadan yollayanlar var araştırın mutlaka
Yagmur90 Fulisko bende zeki beyde yaptırdım ve inanılmaz bir adam anlatımı ilgilenisi en önemli adım o yüzden verdiğiniz parayı hakketmesi lazım 200 300 lira ödeyip 20 dkka bile baķmadan yollayanlar var araştırın mutlaka
Fatley Fulisko ben ilk yazdığım da da belirtmiştim bağdat caddesinde 420 olması gerek ama ben o kadar ödedim. zeki şahinoğlu diye aratırsan bulursun aslında yerini.