Kubracls Kızlar 38+6 ya girdiğim gece 12 de bir sancım oldu yalancı sandım hemende geçti yattım uyumuşum önemsemedim daha sonra gece 3 buçukta bir sancı girdi gene ama adet ağrısı hiç farkı yok ben gene yalancı dedim yarım saat dolandım yattım dedim en iyisi uyumak 😂 saat 6 buçukta bacam aramda patlamaya hazır su balonu gibi bişry hissettim yatakta dönmemle patlaması bir oldu oğluşum gelmeye hazırdı 😍 hemen eşimi kaldırdım ya işiyorum ya suyum kalk dedim 😂 kalktığımda kan ve nişanımı gördüm hemen hastaneyi aradık ama doktorum izine çıkmıştı başka bir doktor ilgilendi bizimle 2 cm açıklıkla yatışım yapıldı doğumum toplam 5 saat sürdü her muayene de açıklığım 2 cm 2 cm artıyordu ıkınma hissim 11 de geldi beni 11:15 de doğumhaneye aldılar nasıl ıkınmam gerektiği ıkınma hissi gelince bebeğini ittir ıkınma oğlun kanala insin dediler oğlum çok yardımcıydı bana 11:28 de kurbağa gibi cıyaklayışını duydum hemen kanala inmişti ıkınmak için gözlerimi kapatıp açtığımda karşımdaydı 😍 tabi bir ara gücüm kesilince ıkınmayı bırakınca hemşire karnıma sertçe bastırdı yardımcı oldu ağrı kesici mi taktılar dikişlerimi attılar dışarıdan çok kesim yok ama içeriden bir iki yırtığın var dedi doktorum 15 dakika kadarda dikişlerim sürdü 12 gibi odamızdaydık şimdi yanımda mışıl mışıl uyuyor 😍 emmekte zorlanıyorduk acıkınca kendi isteğiyle yapıştı mememe çok şükür 💙 ultrosonda 3500 kilo çıkan oğlum 3200 doğdu boyumuz aynı 52 cmdi ☺️ doğumdan sonra idrarda çok hafif bir yanmam oldu ama beni makat ağrısı zorluyor yırtığım falan olmamasına rağmen ama çok şükür o da öldüm bittim değil ☺️ çatı muayenesini de sancım gelene kadar olmamıştım bu arada o da zorlu değil derin nefes alıp verin o da geçiyor bebişi yapan onu da rahatlıkla atlatır diye düşünüyorum ☺️ sadece saat 10 buçuk ve çatala çıkana kadar geçen 45 dakika çok şiddetli sancım geldi ama ona da dayandım Allah gerçekten kuvvetini veriyor 💪🙏 allahım isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın doğumunu bekleyen güzel hamişlerim Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah 🙏
Sedahoca Kubracls sağlıkla büyütün cok açıklayıcı bir Doğum hikayesi olmuş umarım bizim de böyle güzel geçer. 🌸💪🏼🤗