Baby_B Suleozkanmavi 31+2 deyiz🐣😁 Yarin odasina besigi geliyor Her seyimiz hazir neredeyse cok sukur☺️☺️
Guleryuz777 Suleozkanmavi bende tam 27 yim daha hiçbirşey almadım. Nereden başlayacağımı bile bilmiyorum bekliyoruz öyle bakalım 😂😂
nurunlu Suleozkanmavi 25+7 ben de❤️❤️ Bu arada bir post paylaştım son paylastigima bakabilir misiniz acaba fikrinizi almak isterim adet sancisi gibi agrilarim var da orda anlattim
Suleozkanmavi nurunlu okudum canım ama en doğru sonucu doktorda alabılırsın . Korkma öncelikle ama ihmal de etme asla ❤️🩹
Aylinxw Suleozkanmavi 28+1 haftadayız. Her şeyi hazır ben biraz erkenci davranmış olabilirim. 16,17 haftalarda başlamıştım hazırlıklara 😅
Baby_B Aylinxw bol tevekkul ile gecti gitti o gunler cok sukur☺️Minikomu bekliyoruz simdi🩷Önemli degil,hatirlatmadiniz hep aklimda zaten
Mommy23 Suleozkanmavi biz de 27+5 🥹 hareketleri ile heyecan yaşayıp duruyoruz, eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz. Heyecan, stres ne ararsanız var yani biz de 🐣🥰
Alyadnz33 Suleozkanmavi Ben yarın 21 olucam inşallah bende hiç bişey almadım birden almayı düşünüyorum Türkiye’ye gidince
Busra6691 Suleozkanmavi Beeen 27+5 ikinci bebişim kiyafet alisverisi tamam ufak tefek deterjan falan kaldi.Saglikli hayirli bir sekilde kavusuruz insallah.
Hellobeybii Suleozkanmavi 25+5 iz, henüz büyük şeyleri odayı vs halletmedim, bebek arabası, park yatak vs aldm şimdilik. Kıyafet, biberon, emzik vs gibi şeyleri aldm ufak parçaları gördükçe alıyorum ya da sipariş ediyorum. 🙊