eliff__ AnneeeG1 canım adet gecikmen var mı Bir de Ben iğne vurulduğum zaman ben adetimden bir 3 gün önce falan adet görüyorum misal ya da günü gününe adet görüyorum
AnneeeG1 eliff__ yok hiç kesmedim hep o umut var içimde biliyorum bir gün benimde bebişim olacak rabbim hayırla kolaylıkla nasip etsin 🤲❤️
hellotubimom AnneeeG1 sizin sonucunuzu bekliyordum bende. Rabbim hayırlısını kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşallahhh kalbinizi hep ferah tutun 🤲🏼💓
eliff__ Kızlar merhaba 9 ocak’ta dediğim gibi ben çatlama iğnesi vuruldum iğne gününü sayarsam 12 iğne gününü saymazsam 11 gün oluyor ve ben de dayanamadım. Gebelik testi yaptım burada test markası laboquick Beklenen adet tarihi ise 29 ocakkk
buse76 eliff__ iğne etkisi geçmiş eğer varsa bundan sonra beta yükselir iki gün sonra tekrar yapın pozitif çıkarsa var demektir
Payiz eliff__ inşallah olumlu sonuç almanı istiyorum allahım seni ve isteten herkesi bu mübarek günlerde sevindirsin benide dahil
eliff__ Payiz amin inşallah cümlemize canım benim Ne güzel bir dua yüreğimi öyle bir sıcak geldi ki ❤️🤲🏻
eliff__ AnneeeG1 anladım canım bakalım hayırlısı Bir de şöyle bsii var ilgi çatlama iğnesi yaptığım zaman günü gününe adet gördüm 2 iğnede ise adetime 5 gün kala adet görmüştüm