Perimeri Kızlar hastanede giymek için aldığınız veya almayı düşündüğünüz pijama takımı veya gecelik var mı fikir olması için atabilir misiniz
Yarenn24 Perimeri ![ Ben bu üçlü takımı aldım canım yumuşacık ve çok rahat emzirmesi de kolay bu takımla . Yıkayıp hastane çantama koydum 🌸
Yarenn24 Perimeri eğer çekim yapacaksan vs o anlık giyebilirsin beyaz kullanışlı olmuyor kan lekesi veya kusmuk vs olabilir tavsiye etmem şahsen ben kızımı temsilen pembe renk tercih ettim 💖 ama çekim yaparken işlemeli lohusa başörtüsü falan takacağım onları beyaz renk tercih ettim .
Anneolmakisteyenkedi Benim ilk doğumum olucak normal istiyorum alttan dikiş vs olursa diye gecelik tercih etsem daha mı rahat ederim acaba kontrol vs edecek olurlarsa ne dersiniz yoksa hiç gerek yok böyle altlı olanlar daha mı rahat diyorsunuz
Perimeri Anneolmakisteyenkedi bende ilk gecelik tarzı düşünmüştüm sonra herkes altlı üstlü olanlar daha rahat dediler öyle bakıyorum.
Dilaraa0740 Anneolmakisteyenkedi ilk başta elbise daha rahat oluyor çünkü iç çamaşırı giydirmiyolar suyun gelir nişan gelir o bu diye bide sürekli kontrol ediolar 1 tane elbise 2 pijama takımı yeter