Arsen sizlere geçmiş olsun da benim anlayamadığım ameliyat anında durumun böyle olmasını gerektiren şeyler olduysa bunları neden genele yayarak anlattınız ki? Doktor arayışında olan bir ameliyat hemşiresiyim. Bu doktorla ilgili hiç çok kesiyor gibi bir şikayet yazılmamış ilk olarak. İkinci olarakta kaburgalara basan kişi doktor değil hemşireler oluyor. Bunu da doktor olarak anlatmanız haksızlık olmuş. Üçüncüsü ise genel anestezi ile olduysa doğum evet sonda uyumadan takılır. Anestezi ilaçları bebeğe ne kadar az ulaşırsa o kadar iyidir olarak bakılır. Kimse hasta uyumadan sonda takmaya meraklı değil emin olun. Çok fazla rahatsız olan insan var ama bu bir kuraldır ve bebeğinizin sağlığı içindir. Şayet spinal olduysanız da ilacınız yapılmadan sonda takılmadığına adım kadar eminim. Belki siz geç uyuştunuz ama aynı şekilde ilaç yapıldıktan sonra artık son hız hazırlıklar başlar ve sonda için uyuşmanızı bekleyemez hiçbir hastane. Çünkü zaten spinalde de belden aşağı uyuşuyor olması bebeğe etki etmediği anlamına gelmez. Yine bebeği hemen çıkarmak önceliktir. Hastane ilgisizliği olarak yazdığınız yoruma ise yine tek bir kimseden bunu okumadım ben burada. Yemeklerin kötü olması, fss ya da iss hangisiyle çalışıyorsa hastane şirketle ilgilidir. Zaten siz doğum yapınca diyet yiyorsunuz dışarıdan söylemek sizin yapmamanız gereken bir şeydi. Refakatçi yemeği beğenip beğenmemekte özgür. Yaşadığınız deneyime üzüldüm ama şikayet yazıp yazıp doktoru en sona yazmanız bana biraz anlık öfke gibi geldi. Sezaryenlerde de bu arada bebek ters ise döndürme manevraları yapmak gerekebiliyor, hiç kimse orada keyfi hareketler yapmaz yapamaz zaten çok hızlı şekilde ilerleyen bir işlemden bahsediyoruz. 7 senelik iş hayatım boyunca en düzgün çalışan hastaneler grubundan biridir medipol. Herkes insan sonuçta illaki hataları eksikleri vardır, muhakkak vardır ama bekletileriniz çok yüksek ise ona göre bir hastane seçmek daha mantıklı olurdu diye düşündüm. Medicanada çalıştım en son. Personel yemeklerimiz çok kötüydü ama hasta yemekleri müthiş güzeldi. Doğum ücreti ise sizin esenlerde ödediğiniz 3.5 4 katı kadar. Bahsettiğiniz bazı hususlar birazda hizmey kalitesine girer ve bi nevi fiyat performans değerlendirmesi yapılabilecek şeyler diyebiliriz