Arsen Zeysel76-05 muayene lerde visitlerde sohbet muhabbet nden yana sıkıntı yoktu sadece doğum da bekledim gbi olmadı
Enerjik_123 Çok üzüldüm adınıza ben de o hastaneye gidiyorum,böyle okuyunca kararsız kalıyorum :( Sondayı odanızda mı taktılar,neden uyuştuktan sonra takmazlar ki çoğu yerde böyle yapılıyor
Hasret72 yeni_anne2 sizin sezeryan sebebiniz nedir bende 33 hafta oldum, doktora gidecem haftaya acaba bana da dermi normal mi sezeryan mı bilgisini
yeni_anne2 Hasret72 canim benim ki tamamen hamilelik dışı bır sebep baska bir hastalıktan dolayı tedavı de görüyorum o yüzden bebeğimin sağlığı açısından sezeryan olmam gerekiyor hamilelikle ilgili bir durum değil benim ki 😊 Bebeğiniz dönmüş ve doğum pozisyonu almışlar normal düşünürsünüz ama benim ki ters şuan normal olsaydı bille dönmediği için yine zorunlu sezeryan olurmuşum
Hasret72 yeni_anne2 aa pardon demiştin şimdi hatırladım geçmiş olsun 🥰 az kalmış sizin ki de. Bende çok merak ediyorum ne zaman bana der diye
yeni_anne2 Hasret72 estağfurullah hiç sorun değil 😊normal dogum olucaksa zatenn sancının ve suyunun gelmesini bekler büyük ihtimalle sadece dua ett bebeğin dönmüş olsunn o kadar hafta ilerledikçe dönme durumu da olmuyor buda zorunlu sezeryana sebep olurr
Ftmaa28 Arsen ben de 3 ay önce sezaryen oldum doktorum damla hanımdı normalde ama bebek erken geldi nöbetçi doktor yaptı dogumumu sondayı dediğiniz gibi taktılar ama öyle aman aman bi acı yasamadım bana kum torbası falan da koymadılar yürüyüşe kalktığımda da evet agrım oldu ama ölcek kdr değil dikiş yeri de çok küçük değil ama boydan boya da değil bir karış kadardır çok sadırdımt yasadıkkarınıza çok üzüldüm doktordan doktora mı fark ediyor bazı seyler acaba
Faziletsolak Isefab evet sancı odaları var doğumhane olan alanda fakat tek değilsiniz yanınızda kadın refakatçi olabiliyor erkek almıyorlar sadece o da diğer hastalarda önlüklü olduğu için mahremiyetten dolayı
kbsoysal Arsen Yaa bende Damla Yasemin hanıma gidiyorum gebeliğimin başından beri, ve inanılmaz araştırmıştım. Memnun kalan çok fazla insan vardı. Benim de martta sezeryan olacak büyük ihtimalle. İnanılmaz şaşırdım ve sizin için çok üzüldüm🫤 Geçmiş olsun tekrardan umarım ağrılarınızdan bir an evvel kurtulursunuz
Zeysel76-05 kbsoysal ben açıkçası hiç sorun yaşamadım Damla hocada. İkinci gebelik olsa yine damla hocayı isterdim.
Mervealya1992 Zeysel76-05 bencede sonuçta özel hastane soyledıgınde sorun olcgnı sanmam bende damla hanıma gıdıyorum ilk bebegm baska hastnedeydı sondayı uyustuktannsnra taktılar ben hıc soylememmeeme ragmen amlyta gırmedende sakınleştiric istsdm hemen taktılar sımdı damla hocaya sakınleştrici vurursunuz demı dedım tabı dedi hersey senın ıstedıgın gibi olck bana guvendedi yani sondayıda soyleyebılırler ben mesela hemen derm suan takma uyusunca tak sonuçta devlete gıtmıyoruz özele gıdıyoruz isteklerımızı yaparlar devkeye gitmeme seebebjm zaten bunları yapmıcakları ıcındı
kbsoysal Zeysel76-05 Açıkçası bunları duymak rahatlatıyor beni🥲 çünkü Damla hocayı çok seviyorum ve kesinlikle değistirmek istemiyorum
Zeysel76-05 kbsoysal ben memnun kaldım dediğim gibi. 29 Ekim’de tek nöbetçi doktordu. Bir sürü doğum oldu o gün. Ve herkese yetişti. Herkeste çok memnun kalmış. Burda bir tane daha arkadaşımız var onunla aynı gün doğum yaptık. O normal doğurmuş o da çok memnun kalmış. Bende Sezaryenden memnun kaldım