Hiç beklemediğim bir anda 38+5 te akşam saat 9 gibi regl ağrısı gibi bir ağrı girdi karnıma, doğum hiç aklımda yoktu taki sancılar bir anda düzenli gelene dek suyum gelmemişti nişan gelmesi de yoktu kan da yoktu bir anda karın ağrısı ile sancıların düzenli gelmesiyle doğumumun başladığını hissettim çok sakin kaldım pilates topuna oturdum evde sancı geldikçe zıpladım , evde eksik işlerimi yaptım sıcak bir duşa girdim vakit geçirmek adına, hastane çantamın son eksiklerini hazırladım üzerimi giydim her şey hazırdı 23.30 gibi evden çıktık artık belimden kasıklarıma doğru ağrı girmeye başlamıştı aynı zamanda sancılar 2 dakikada 1 geliyordu hastaneye 23.50 gibi vardık ebeler muayene edince 4 cm açıklığımın olduğunu doğumun başladığını söylediler burda aşırı heyecan yaptım biraz tedirgin oldum yapabilir miyim acaba diye ama kendimi hep motive ediyordum (devlet hastanesi tercih etmiştim) yatışımı verdiler ilk gebeliğim olduğu için doğumun sabah olabileceğini söylediler nsttye bağladılar bebeğin kalp atışları normaldi yalnız eşimle beraber gitmiştik annemi ve kayınvalidemi doğum sabah olursa erkenden çağırmak istemedim sonra eşimi içeri aldılar o yardımcı oldu giydirdi beni 1 saat kadar onunla beraber yürüyüş yaptık sancılar geldikçe sürekli yürüyordum sonra ebeler eşimi dışarıya aldı saat 2 de tekrar açıklık muayenesi yapacaklarını söylediler yalnız kaldım eşim dışarıdaydı arıyordu beni sürekli ben sancı geldikçe yürüyüş yapmaya devam ettim bir yandan çok yorulmamak güçlü olmak için ara ara uzanıyordum dua okuyordum sürekli dayanılmayacak bir ağrı değildi benim için saat 2 oldu ve açıklığım 8 santimi bulmuştu ebeler çok şaşırdı ve doğumun çok az kaldığını söyledi bu arada açılmam hızlı olduğu için çok midem bulanıyordu ebeler normal dedi bi poşete çıkardım artık daha rahatlamıştım daha sonra suyumu patlattılar bundan çok korkmuştum ama hiç acımadı o sırada eşime dedim doğum başlıyor annemi getir diye biraz geç kaldım 😂😂 (onlar yoldayken ben doğurdum) sonra doğumhaneye gidene kadar biraz daha çömeldim ıkındım çatala aldılar artık kuvvetli ıkındım ebeler güzel ıkınıyorsun birkaç ıkınmada bebeğin doğucak saçları görünüyor dedi bidaha kuvvetli ıkındım olmadı bidaha ıkındım hep yarıda kaldı ıkınmalarım en son 5 ıkınmada başı geldi herhangi bi ağrı hissetmedim sadece kafasının geldiğini hissettim sonra kesi atıcam dedi ebe uyuşturdu kesiyi de hisetmedim hiç sonra tamamen doğdu ve o rahatlama hissi o kadae güzeldi ki 🥹🥹kızımı gördüm 9 ay yüzünü göstermemişti ikimizde şaşkındıkkk 3.40 ta dünyaya geldi miniğim 😂💖 bu an o kadar güzeldi ki tarifsiz sonra ebeler dikmeye uğraştı baya içten dişten çok dikişim oldu sayısını söylemediler ama tahmin ediyorum dünyanın en güzel hissi ama her şeye değer Allah her isteyene nasip etsin💖 ben doğum yapmıştım bizimkiler doğumhanenin kapısına geldiler tek başıma doğurdum resmen Allah güç veriyor Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip etsin şuan miniğim kollarımda uyuyor 💖