aleynaozalpp14 Kızlar 19+5 haftalık gebeyim 1-2 haftadır ara ara bel ağrım ve kalça kuyruk sokumu ağrım oluyor dün gece sabaha doğru belimde bi agrı zor uyuduk şuan da da var hala bel ağrım bu neden olur nasıl geçirebilirim tavsiye verinn
Esma006 aleynaozalpp14 ben 15 haftaligim aynı sorun bende de var kan ve idrar verdim idrar enfeksiyonu ağrı yapıyordur dedi ama temiz çıktı bol su iç ve sürekli yatma dedi hareket yap dedi 🤷
Esma006 Kuyruk sokumumdaki ağrı son kasigima ağrı yapıyor sol bacagima destek verdikçe ağrıyor yatakta donemiyorum bile
Meltemanneolsun Esma006 benim de öyle sol tarafım felaket ağrıyor yürüdüm de hareket de yaptım yaptıkça daha çok arttı dün adım atamadım kitlendi sol bacagim ağrıdan sonra yavaş yavaş attım ama çok ağrıyor
Meltemanneolsun Esma006 bazı vunyeker ağrılı geçiriyor demek ki umarım en kısa sürede sagligimiza kavuşuruz
Emsalk aleynaozalpp14 bende de oluyordu özellikle bacaklarım ağrıyordu magnezyum verdi biraz fayda etti gibi kullanıyor musunuz magnezyum?
danla2711 aleynaozalpp14 aynı şikayetleri 14.haftadan beri çekiyorum😐 doktorum normal dedi 🙂 kuyruk sokumum sızlıyor ve çok ayakta kalınca bel ağrım oluyor çok ayakta kalmamaya ve çok oturmamaya dikkat edin dinlenin aynı pozisyonda çok durmayın 🥰