Ceren-Mehmet06 Kızlar 7.5 haftalık hamileyim hamileliğimin başından beri sarı akıntım var yaşayan varmı
tugbaalpmumcu Ceren-Mehmet06 Benimde beyazla karışık sarımsı oluyor geçen kanama için gitmiştim mantar enfeksiyonu var dedi hamileliğin ilk zamanlari oluyormuş ne yazık ki 🥲
Esilaaya Ceren-Mehmet06 enfeksiyon veya mantardir sanırım. Ama ilaç vermez 19 20 haftalik olana kadar ilaç vermiyor diye biliyorum çünkü benimle aynı şikayette başka birisi vardı 12 haftalikti erken ilaç yazmam demişti doktor
Alpgmz Ceren-Mehmet06 benimde gebeliğin başından beri sap sarı akıntım var 24 haftalığim ayda 2 kez muayene oluyorum 1 kez de kan idrar veriyorum enfeksiyon yok ne olduğunu da anlamadım kaşıntı koku vs da yok ama akıntı koyu sarı ozellikle fazla ayakta kalınca yürüyünce daha çok oluyor
tugbaalpmumcu Ceren-Mehmet06 Acile gitmiştim onlar birşey demedi kendi doktorun ile gorustugunde uygun görürse verir dedi Perşembe günü de randevum var bakalım o ne diyecek hala devam ediyor akıntıya ara ara kaşıntı da eklendi
tugbaalpmumcu dygsss offf gerçekten mi yaaa o kadar bıktım ki akıntıdan günlük ped koyuyorum sürekli çamaşır değiştirmekten bıktımm
Aselim_38 tugbaalpmumcu bende hamileliğimin başından beri çekiyorum şuan 29+5 olduk ama hala geçmedi Dr günlük pedin çoğaldığını söylemişti yasaklamıştı kullanmadığımız antibiyotik toz kalmadı ama geçmedi peçete yerine pamuklu bezlerle kurulanmami ve ped yerine pamuklu bez kullanmamı söyledi isterseniz sizde bir deneyin sık sık çamaşır değiştirin en azından ağrınız falan kalmıyor dikkat edince .ben sürekli elimde ütüyle bez ve çamaşır utuleyerek geçiriyorum🤭
tugbaalpmumcu Aselim_38 o zaman bebelerin ağız bezlerinden almak lazım 😅 agrı yok ama bazen kaşıntı çok zorluyor. Gerçekten buyuk bir hayal kirikligina ugradim ha bugün ha yarın geçer diye bekliyordum 🤦🏻♀️ neyse artık çaresine bakalım 😀
Aselim_38 Güzel annelerimiz en son çareyi beyaz dut kurusu kaynat iç veya günlük tüket diye bir tavsiye aldım tüketiyorum ama suyu acaba bir sorun yaparmi bebeğime diye endişelendim bir fikri olan veya bilen varmı bunu🤔
Aselim_38 tugbaalpmumcu en son çare o artık😂 çok şükür benim hiç kaşıntım olmadı ama iki haftaya kalmadan karın kasik ağrısı yüzünden hep acildeydim en son yatış verildi damardan antibiyotik ile oda alerji yapınca bıraktık tedaviyi şuan akışına bıraktık 😂🤭