mrsssblt Bgmbyz Allahım sabır versin canım.. Dilerim en güzel zamanda rabbim kucağını doldurur,meleğine kardeş nasip olur cennet bahçelerinden sizi izleyip mutlu olacağı🙏🏻💕
Mhtpgnby Bgmbyz Canıım çok üzüldüm .. tarifsiz bir acı gerçekten rabbim sana ve senin gibi tüm bebeğini kaybetmiş annelere sabır versin 🙏
Tatlisanne Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏 basın sagolsun canım benim sen güçlü bi annesin buna eminim verende Allahu teâla alanda herseyde bir hayır vardır sana ne desek yüreğine su serpemeyiz seni anlayabiliyorum 15 sene önce annem kardeşimi doğurduktan 20 gün sonra kardesimi kaybettik annemin o ağlayışını kendini hirpalayisini asla unutmuyorum gözümün önünden yıllarca gitmedi Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın evlat acısı göstermesin acın büyük Rabbim çok büyük 🙏🙏🙏🙏
Aysedgrlikrkmz Bgmbyz Rabbim kimseye evladının sevdiklerinin acısını yaşatmasın hepimizin hem dünya hayatı hem ahiret hayatı güzel olsun inşaallah Raabbim bzilere de evlatlarımızı sağlıkla nasip etsin hayırlı evlatlar yetiştirelim Allah’ın izniyle inşaallah 🙏🏼
ezel90 Bgmbyz Rabbim sabır versin canım ne zordur anlayabiliyorum bende 12 haftalık vedalaştım yavrumla çok zor kavusmustum ama ayrılık kolay oldu aldılar gitti uyandıgımda herşey bitmişti 😭 senin acının yanında benim ki hiç bişey ama şanslı annelerdeniz ölümlü Dünyada koklayamadık ama cennette bekleyen yavrumuz var orda bekliyo bizi masum günahsız Dünyanın kirli yüzünden habersiz ikinizde şanslısınız kavusucaz elbet bu Dünyaya kardeşleri gelicek ama o daima cennette😔 üzülmemek elde değil biliyorum ama Rabbim çok büyük böyle emretmiş
Mmine2019 Bgmbyz evlat evlat evlat onun acısı ni görmek çok büyük imtihan çok güzel anlatmişin mükafatını canım rabbim güç kuvvet versin bende 4 tane kaybettim çok zor biliyorum onları toprağın altına koymak eve boş dönmek hayallerinin yarım kalması sabır sabır şuanda hamileyim erken doğum tehlikesi ile 20 gündür hastanedeyim 23 haftalık olduk heran korku ile geçiyo ama sana dua ediyoru m rabbim en yakın zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin 😢❤❤❤
Berennn Bgmbyz çok geçmiş olsun benimde kapanan yaram açıldı bende 38 haftada ilk bebeğimi kaybettim oda ani kalp durması ve oda kızdı ama şüküt rabbim bir evlat daha nasip etti🤲Bu süreçler zor bilirim allah yar ve yardımcınız olsun
Zeliha66 Ruzgarr tek tesellim canının acımıyo olması cok güzel bi yerde herseyden habersiz mutlu olması eninde sonunda kavusucaz olmamiz o düsünce yetiyo. Evet cok kötü günler gecirdik ama sonu güzel olacak insallah iyiki sende o minige kıymamıssın🙇♀️
Merveprms Her cümlesi o kadar doğru olmuş ki 😔 tekrar o zamanlara gittim benim bebeğiminde 18+6da durdu kalbi hastaneden eve onu orda bırakıp döndüğümüzü unutamam Allah sabrını veriyor ever ama kaç yaş birden büyüyorsun😔 Rabbim orda sonsuza kadar kavuşmayı nasip etsin inşallah bu dünyadaki sınavımız evladımızdanmış bizimde 😔
Merobebe Merveprms gerçekten öyle kaç yaş birden yaşlanıyorsun.. evlat acısı çok zor derlerdi de insan yaşayınca anlıyor ....
Ftmblnt Bgmbyz canım çok geçmiş olsun. Okuyunca kendim aklıma geldi. Benimde 39+2 de bebeğimin kalbi durmuştu. Herşey o kadar anlamsız ve boş oluyor ki seni en iyi anlayanlardan biriyim. Allah’ıma hep dua ettim ikiz bebeğim olsun kızımı da bana ver allahım diye ve şu an 3 aylık ikiz bebeklere hamileyim. Aradan 3 yıl geçti bazen olmayacak diye çok umutsuzluğa kapıldığımda oldu ama hiç isyan etmedim. Doğru zaman şimdiymiş. Herseyde vardır bir hayır. Sadece güçlü olmanı dilerim. İnan ki Allah’ımın sana vereceği daha güzel şeyler var...
Bgmbyz Ftmblnt benimle aynı durumdasın çok zor evet 3 yıl neden beklemdz peki ne güzel ikisnz olmuş babamda nasip etsin Allah ikiz 🙏🏼 ne güzel
Berennn Bgmbyz evet yaptırdım zeynep kamilde tedavi gördüm kızımda bir sene boyunca iğne kullandım kan sulabdırıcı hatta şu an hamileyim tekrar iğne başladık