Ozgeliz Bgmbyz ağlayarak okudum.. rabbim sabrınızı arttırsın bizde 2002 senesinde 2 gün yaşayıp ve cennete giden kardeşim için çok ağlamıştık ama cennet kapısında annemi babamı bekliyor olacak 🙏🏻 Rabbim verdi rabbim aldı güzel anne 🙏🏻
Mucizem Bgmbyz çok duygulandım üç tane bebeğimi kaybettim çok zor günlerdi şimdi çok şükür yanımda oğlum var. Allahım onun acısını yaşatmasın. Kimseyi evlat acısıyla sınamasın. İnşallah o gün geldiğinde üçünü de kucağımda görürüm. 😢
Hanus Bgmbyz Canım anlayamadın mı? Kıpırdamıyo muydu hiç? Kurban olurum. Allah sabrını sana versn inşallah
Hanus Bgmbyz Allah yardımcınız olsun canım benim.. hayat bir sınav, bazen iyi günlerimiz bazen de kötü günlerimiz oluyor.. isyan etmemek lazım, sabırlı ol güçlü dur.. :( 39+4’te nasıl bir kayıp oldu? Neydi sıkntısı😔
Bgmbyz Hanus hiç birşeyi yoktu kizimin saglikliydi aniden kalp durması hareket etmiyor diye gittim kalp atışı durmus
Bgmbyz Hanus hareket etmiyordu 6 saat boyunca takip ettim sonra dokotr gittim kalp atışı yok dedi acil seseyana aldı beni bebeğim ölmüştü 😢
Bgmbyz Selen2688 amin Allah razı olsun kardeşim 🙏🏼 çok.zor ölü aldım kucağıma çok zor Allah'ım sabirini dayanma gücünü veriyor yinede
Selen2688 Bgmbyz herkesin sınavı farklı cnm seninkide evladınmış sakın isyan etme rabbim daha hayırlısını daha sağlıklısını nasip edicektir 🙏🏻
aylaacetin Bgmbyz ben kucağıma bile alamadım dayanamam dedim 😢 Güzel Allahım bir bildiği vardır dedim hep. Çok zor çok yaşayan bilir 😔
Deletedmom429 Bgmbyz sonuna kadar aglayarak okudum bogazim dugunlendi 😢1ay oldu kurtaj olali ama hep sukrediyoruz Halimize hayat edevm ediyor onlar bizim ilklerimiz kalplerimizde yasayacaklar 😢😢