Hatice5855 Kızlar yarın için randevu aldım. 3 kimyasal gebeliğim var. Doktor’a sadece düşüklerim var desem bütün gereken testleri yapar mı. Yada daha detaylı bilgi fakan da istiyor mu
Lilyeva Hatice5855 eğer istanbuldaysanız buraya gitmenizi öneririm İstanbul eğitim ve araştırma hastanesi Osmaniye semt polikliniğinde Mehmet hoca ya gitmiştim ben durumunuzu anlattığınızda genetik testi yapar doktor çok ilgili endişemi anladı ve hatta sma testimizi de istedi tüm testleri yapmıştı
Lilyeva Benim tek kimyasal gebeliğim oldugu halde yaptı bence o doktordan doktora değişiyor bazıları 3 kimyasalın altını yapmıyor diye duydum ve kanda pıhtılaşma çıktı
Hatice5855 Lilyeva bayadır randevu bekliyordum yarına bulabildim. Bağcılar da oda detaylı bakar inşallah. Genetik testimi yapmıştım daha önce bende de pıhtılaşma çıktı. Bakalım ne diyecek doktor
Lilyeva Papatyam--01 rica ederim hayır sonucunuz çıktığında hastahane size mesaj atılıyor siz gidip doktordan alıyorsunuz enabızda sonuç gözükmüyor
Lilyeva Hatice5855 benim sonucumu kadın doğuma gidip göstermemi de söylemişti gittim hem genel muayene etti hemde sonucuma baktı gebe kaldığını öğrenir öğrenmez hap kullanmaya başlaman lazım demişti ama daha bir aydır deniyoruz bakalım Reglime 3 gün kaldı umarım hemen olur
Hatice5855 Lilyeva bende kan verdim sonuçları bekliyorum bakalım ne çıkacak. Allah’ım kucağimizi boş bırakmasın inşallah🤲