[silindi] Kızlar şuan 4+2 deyim. Tek taraflı sağ kasığımda ağrı ve batma var ilk defa bugün böyle bişey oldu.Önceki günlerde çift taraflıydı ağrı. Tek taraflı ağrı olunca dış gebelikten korktum. Daha önce böyle bir geçmişim olmadı ama burda okuduklarımdan ötürü sormak istiyorum. Bu şekilde tek taraflı ağrı çekip sağlıklı bir gebeliği olan oldu mu?
dygsss [silindi] normal bebek sağa yada sola yerleşiyor o yüzden ağrı ve batma çok normal kötüyü çağırmayın🤷🏼♀️ benimde sağ tarafım ağrırdı hep sağa yerleşmiş
rainof [silindi] benim de ilk haftalarda sadece sağ kasığımda benzer ağrı ve batmalar vardı iki taraflı olmadı hiç ama çok şükür hiç bir sıkıntı yok hamileigim ileri haftalarindayiz ve her şey yolunda sıkma canını:)
ErsBegAs Benim genelde gaz durumu olunca tek taraflı batma oluyor, sıcak su (ılık) altına girdiğimde rahatlıyor bebekte ben de muhtemelen ağrım kesiliyor ve sancım da dağılıyor. Soda içiyorum ardından çıkışı sağlansın diye 🤦♀️
[silindi] ErsBegAs gaz problemimde çok var şuan afedersiniz ama normale göre fazla gaz var. Dediklerinizi yapıyım ben de belki iyi gelir bana da 🥲
[silindi] Bino1 inşallah öyledir daha ilk doktor kontrolüne gitmedim 24 üne çağırdı doktor inşallah her şey yolundadır 🙏🏻
ErsBegAs [silindi] progestan kullanıyor musun canım? O ekstra gaz yapıyor bence 🥲 Benim gazdan 8. Haftaya kadar hep vajinal bakıldı karından hep gaz baloncukları vardı hahah
Bino1 [silindi] yolundadır vakit buldukça uzan dinlen dikkar etmen tek şey ağır iş yapma tutunma aşamasında olduğu için önemli kollarını uzatma yüksek yerlere güzel haber alacaksın inş :)
[silindi] ErsBegAs progestan henüz kullanmıyorum daha hiç doktora gitmedim kan sonuçlarımı attım o da bana tarih verdi 24 ocakta gel dedi şuan o tarihi bekliyorum ama acaba beklemeden gitsem mi diye de düşünüyorum ama şuan gitsemde görünmeyebilir 🥲
ErsBegAs [silindi] Gazdır o gazdır benim de demin ekstra bir ağrım vardı 🥲 sol kasığımda pıt pıt bişi atıyordu duşa girdim çıktım oh iyi geldi ama çok sıcak da iyi değilmiş ılık böyle vücudun rahatlasın iyi gelir 🥰❤️
[silindi] ErsBegAs ay evet o pıt pıt atma hissi de var 🥲 galiba gerçekten aşırı gaz olduğu için böyle oldu, ben de şimdi gidip sıcak duşa oturacağım 😅 çook teşekkür yardımınız için
ErsBegAs [silindi] gaz dolanıyo hehehe 😂 dene dene bana da haber verirsin işe yarar inşAllah bir de kimyonlu su 🥰
[silindi] Onurbanuu yaa❤️🌸 bel ağrısı yok ama kasık ağrısı oluyor , bundan öncesinde hep orta hatta ya da çift taraflı ağrım olurdu ama bugün sabahtan beri sadece sağ kasıkta batma var