lilyyyy kızlar selam şu an beta 85 iki gün önce 30 du yani iki katı arttı iniallah bu şekilde devam eder. kaç olduğunda keseyi görebilirler ne zaman doktora gitmeliyim sizce
Eldgrn lilyyyy kaba bir hesap yapın değer 1.500 3000 arasında olunca doktora gidebilirsiniz genelde bu değer aralıklarında kese gözükür. Tam olarak ayrıntılı bilmiyorum ama kaba bir hesapla benim aklımdan yaptığım aşağı yukarı 10 güne gözükür
iremmgk555 lilyyyy karından ultrasonla 3000 üzeri diyorlar ama vajinalde 1500lerden sonra görünür genelde. Siz reglin bir hafta gecikmesini bekleyip giderseniz daha garanti olur hayırlı olsun 🫶🏼
lilyyyy Eldgrn aynen bende kabaca hesap yaptım ayın 27sindd falan tahminen 1300-1400 oluyor peki o zamana kadar doktora gitmeli miyim yoksa kendim iki günde bir takibe devam mı etmeliyim
Eldgrn lilyyyy Ben doktora gitmeden takip yapmıştım 5.67 ile öğrenmiştim Ben de düşük bir değerle öğrendim. İki günde bir kan verdim değerim 3.400 olduğunda randevu alıp hemen gittim yani toplamda Ben 20 23 gün sonra doktora gitmiştim ve direkt bebeği görmüştüm. Değeriniz Bence binleri geçsin duruma göre sizin kararınız doktora gidersiniz. Ben stres yaşamamak için tek takip yaptım Emin olunca gittim.
lilyyyy Eldgrn ayy sizde çok düşük öğrenmişsiniz 🥹 ben de aynı şekilde düşündüm en azından 1500 olunca giderim mantıken çok teşekkür ederim. bir de benim son adet tarihime göre beta düşük kalıyor sanki geç döllenme vs olabilir mi acaba
Eldgrn lilyyyy Olabilir tabi ki benim 15 gün geç döllenmeydi ben iyi ki diyorum bu kadar süre bekleyip gitmişim erken gitsem belki olumsuz birşeyler derlerdi buralarda cok rastladım sağlıklı olduğu halde sırf değer düşük diye olumsuz konuşuyorlar.
ynzl Ben 1000’in üzerini gördükten sonra beta bakmayı bıraktım 1 hafta sonrasında da doktora gittim direkt bebek göründü sadece kalp atışını bekliyoruz 🙏🏼🌸 Size de erken gitmenizi tavsiye etmem ama hastalık vs varsa tabii gidin. Veya folik asit başlamadıysanız ona başlayın. Sağlık ocağı doktorumda gerekli tüm tahlilleri yaptırıp öyle gitmiştim ben mesela doktor direkt gördü bu sayede her şeyi
lilyyyy ynzl folik asit kullanıyorum zaten 3-4 aydır planlı bir gebelikti tüm değerlerime vs bakılmıştı daha yeni o yüzden ben de 1000in üzerine çıktığında gitmek istiyorum ama biraz endişeleniyorum kimyasal dış gebelik vs diye 🥺
ynzl lilyyyy bir süre daha beta vermeye devam et tabii ki 1000 görene kadar en azından. İnşallah sağlıkla ilerler iyi düşünün 🙏🏼🌸
Fatmaacylnn lilyyyy değerimi öğrendiğimde 2449 du öğrendikten 5 gün sonra gittim kese görünmüştü ama kalp atışı duyulmadı 💕