Cacaege Bugün gün boyu yediğimi çıkardım ağzıma ne atarsam atayım kustum şuanda da ne yemek düşünsem bulanıyorum bebeğime üzülüyorum vitaminsiz kalıyor diye ağzıma bir lokma atsam hemen oynamaya başlıyor 😞ne iyi gelir ne geçirir bu bulantıyı
Alpgmz Cacaege bu haftaya kadar geçmesi lazımdı gecmedi mi 🥺 bende 24+2 yim 16-17 haftaya kadar full çıkardım sonra bir anda kesildi
DarkLuna Cacaege canim bulantı ilacı kullaniyormusun ona rağmen mi hala kusuyorsun bende 16+3 teyim benim bulantı kusmam çöktü doktorum ilacımı değiştirdi prilam di prizin verdi ayrıca çok yoğun kusma olduğu günler için başka ağır bı ilaç verdi onu mecbura kalmadikc içmiyorum sende doktoruna danış bakalım daha olmadı git acilde serum taktir oda rahatlatıyor
Cacaege Alpgmz yok canım ilk gebeliğimde de 9 ay boyunca kustum ama bu kadar değildi yani 2 günde 3 günde 1 falandı bunda bişey yiyemiyorum
Cacaege DarkLuna prilam verdiler onu içince de kusuyorum ilacı değiştirmediler de doğru düzgün bir doktor yok ki yaşadığım yerde
DarkLuna Cacaege anladım canım doktorlar ilk soylemede degistirmiyor benim doktorda her gittiğimde değiştirmedi en son neredeyse yalvardım onu içince de kusuyorum diyince değiştirdi