Yalinn8 Semaalmila uykusuzluk ve ara ara mide yanmasi disinda sorun yok, o büyüyor bizim ebatlar da büýümeye devamm😉
Aslksp Semaalmila bugün tam 33 haftalık olduk. Bel ve sırt ağrıları hep var. Bakalım minnoşta dönecek mi diye merakla bekliyoruz neler yaşayacağız😊
Pars Semaalmila 33+4.. bacak arası ağrısı, gece uykusuzluk,göğüs kafesinde baskı, nefes alamama,ates basması.. son 45 gün kaldı ama resmen geçmek bilmiyor😞
Senaamomm Semaalmila aynen yuvarlanıp gidiyoruz bizde de mide yanması çok fazla onun dışında bisyimiz yok çok şükür 👼
Sab_lx Karında Kasılmalar, kasıkta batmalar var valla bende :/ nst de sancım çıktı ama düzensiz. Erken başladı galiba..
CengizBurcuSaylk Ayy bende 34 haftadayım iki gündür çok fenayım kalça kemiklerim resmen vücüdümdan çıkmak istiyo bana ait değiller gibi bebek aşağıda yürüyemiyorum ufak ufak elektrik çarpması gibi sancılarım var nefes alamıyorum erken doğum riskim olduğunu söylemişti doktorum ama bunca şikayetime rağmen doğurmak istemiyorum bu haftalarda böylemi oluyo uoksa benmi abartıyoeum
Sevsav Aynen dediğiniz gibi kasılmalar mide yanması ve bir de kaburgaların iğne gibi batması🤦♀️ Ama sayılı gün bi an evvel bitsin diye sabırsızlanıyorum🙇♀️