Hayalimsin Kızlar 20 haftalık hamileyim antalyadan istanbula otobüsle yolculuk 10 saat felan sürer sizce gitsem bir sorun olurmu otobüsle uzun yolculuk yapan varmı aranızda?
Ceydaaas1 Hayalimsin migden çok kötü olmaz mı bacakları kaşıkları ağrıyor insanın yakın mesafede otobüste bile bence uçak tercih edin
Fatmaacylnn Hayalimsin bence doktorunuza bi danışın riskli olabilir 10 saat baya uzun bi süre sizin için de çok zor olur zaten 🌸
kindacute Hayalimsin en son 24 haftalık hamileyken 3 saat özel araçla yolculuk yaptıktan sonra tövbe ettim, çok zor geldi bana. 10 saat çok uzun gibi, doktorunuza danışın, kendinizi iyi ölçün tartın
Bebisiminannesii Hayalimsin tamamen size bağlı kendinizi nasil hissediyorsunuz? , ben o haftalarda iyiydim, suan 32 haftaligim hayatta 10 saat yolculuğu çekemem. Tehlikeli bi durumunuz yoksa gebelikle alakalı gidilebilir bence.
1prens1prenses_ Hayalimsin 31 haftalık Ken 9 saat gittim mecburiyetten zor oldu son iki saat çok zordu bacaklarım çok şişti doktorum sordum çıktım yolcuğula ama
Meltemanneolsun Hayalimsin ben 12 haftaligim ve cuma günü İzmir den Adana’ya kendi aracimizla geldik tam 12 saat sürdü ve belim o kadar ağrıyor ki. Ertesi gün bütün gün yattım çok şükür bir şey olmadı başka. Hala belim çok ağrıyor. Tuvalet sorunu yaşayabilirsin otobüste benim çok geldi. Sürekli dik oturmaktan rahatsız olabilirsin ayaklarını uzatmak istiyorsun çünkü. Yine de güveniyorum kendime diyorsan çık istersen ben yamuldum
Pinarkorkmazer Hayalimsin ben uçakla 14 saat yolculuk yaptım 32 haftalık hamileydim eğer doktorunuz sorun yok derse yapabilirsiniz ama molalarda sürekli yürüyün oturmayın yeterli bir de su için. Benim hiçbir yerim ağrımamıştı hiçbir sorun yaşadım
PlutonMerkez 18.hafta bi uçak yolculuğu yaptım en son 1,5 saat.2 gün bel ağrısından mahvoldum.Uçaktada rahat edemedim.Okadar saat otobüsle asla cesaret edemezdim.