Anneee_bebek Kızlar 5 6 haftalık hamileyim sabahın erkeninde mide bulantısı oluyor hastaneye de hiç gitmedik giderken doktoruma da söyleyecem mide bulantısı için ne yapabilirim??? 😞😞
Fatmaacylnn Anneee_bebek naneli sakız çiğnemek bana iyi geliyordu bide limon suyun içine sıkıp içiyordum yeşil elma da iyi geliyormuş sizde bi deneyin isterseniz 🥰
aanonim Anneee_bebek prilam diye bir ilaç verir zaten doktor giderseniz eğer ama evde bende naneli sakız çiğneyerek dindiriyordum bulantımı
Talentedmom Anneee_bebek doktora git bence mide bulantısı ilacı yazar ben prilam kullanıyorum iyi geliyor
Anneee_bebek Fatmaacylnn ayyy evde yeşil elma var aslında ne zaman yiyeyim peki sabahları çok kötü oluyorum da
Fatmaacylnn Anneee_bebek sabah yiyin şimdi kötüyseniz şimdi de yiyin bulandıkça yiyebilirsiniz midenizi bastırır🥰 bana doktorum leblebi çubuk falan da önermişti ama iyi gelmedi sizde deneyin belki faydası olur 💕
Anneee_bebek Talentedmom 23 ocak perşembe günü gidecem doktora zaten dıyecem ozaman da zaten midemin bulanmasını
Anneee_bebek Talentedmom mide bulantım çok sürmüyor ki ara ara geliyor zaten doktora da söylerim çok teşekkür ederim ya gerçekten dayanamazsam alırım zaten 🥰🥰