Buse_yalcin Kızlar beyaz akıntı gibi ama sümüksü bir şey gelmiş 35. Haftadayız nişan nasıl olur bilmiyorum ama şeffaf korkusuz ve sümüksü kıvamda serçe parmağımın yarı boyundaydı bu nişan mı oluyo ?
Busraaaa06 Buse_yalcin bende 38e girdim dün akşam aynı şekilde 3 defa sümüksü jel kıvamda hafif sarımsı birşey geldi doktoruma sordum nişan pembemsi olur dedi. Kaşıntı için doktorum vajinal fitil vermişti, fitilden dolayı olmuştur dedi
Hilalcanim Buse_yalcin hayir nişan hafif pembemsi bazende koyu renkte akintiyla gelen kandır korkutma kendini sumuksu akinti cok normal
kindacute Buse_yalcin nişan şeffaf da olabiliyor, geldiği gibi doğum başlayacak diye bir şey yok ama siz kontrole gidin bence
Buse_yalcin Busraaaa06 ben hiçbir şey kullanmıyorum sadece folik asit ve demir ilacı bunları da hamileliğimin başından beri alıyorum normal akıntılarım oluyordu zaten ama şimdi sümüksü ve uzun gördüm internette nişan yazıyor bilemedim ağrım da yok hiç
Busraaaa06 Buse_yalcin bende araştırırken sizin dediğiniz gibi nişan olabileceğini okudum. Normalde pembemsi kahverengi oluyormuş. Doktorunuza durumu belirtin ne diyecek bakalım
Buse_yalcin Busraaaa06 perşembe günü randevum belki üşütmüşümdür diye düşünüyorum ama çok erken çünkü daha
Naz1404 Buse_yalcin Bildiğim kadarıyla nişanın gelmesi doğumun yaklaştığı anlamına gelmez yani nişan doğumdan 2-3 gün önce gelebildiği gibi 2-3 hafta önceden de gelebilir Tarif ettikleriniz nişana benziyor bence de
Busraaaa06 Buse_yalcin panik yapmalık bir durum değil bence, doktorunuzla paylaşırsınız bilgilendirir muhakkak ☺️
Buse_yalcin Hilalcanim ya normal akıntılarım oluyordu alışmıştım zaten de bu direkt kalıp gibi geldi ilk kez o yüzden bilemedim
Hilalcanim Buse_yalcin çünkü doguma yakinlastin bebiş icindeki pislikleri disariya atiyor 😍 nişan aklinda bulunsun pembemsidir cok koyu gelirse dogurma zamaniiiii ama pembemsi olursa hemej dogurmayada bilirsin
Buse_yalcin kindacute şimdi tuvalete girdim ve idrarımı yaptıktan sonra peçeteyle silerken yine parça şeklinde aynı kıvamda geldi
kindacute Buse_yalcin burada bir arkadaş şeffaf nişan sonrası doğuma gitti, yoğun şeffaf akıntı da doğum habercisi olabilir
Bsrkcn Bence nişan değil. Benimde ara ara yoğun kıvamda açık renkli geliyor 36. Haftadayım. Özellikle son on gündür.
Buse_yalcin Bsrkcn bende normalde akıntı oluyordu zaten ama üst üste 3 kere aynı şekil gelince korktum
Sukrangoler Buse_yalcin merhaba aynı durum bugün bende de oldu 35.haftadayım siz şuan ne durumdasınız
Buse_yalcin Sukrangoler şu an normal doktor bu akıntıların doğum yaklaşınca çoğalmasının normal olduğunu söyledi kılcal damar olursa içinde nişan oluyormul sorun yok dedi