Talentedmom Merhaba; 9+4 haftalık hamileyim yarın uçağa bineceğim hamilelerin geçtiği özel bölüm var mı radyasyon almamak adına nasıl oluyor bileniniz varsa bilgi verirse çok sevinirim
sednc0 Talentedmom 12.haftaya kadar yolculukların yasak olduğunu duymuştum doktorunuza danışmış mıydınız ?
Meryoss Talentedmom böyle şeyleri doktorunuza danismaniz daha sağlıklı olucaktir radyasyonu geçtim belki uçağa binmenizi bile uygun gormucektir
av0kado Talentedmom 6 haftalıkken yolculuk yaptım aktarmalıydı birde. Doktorum bir sıkıntı olmaz yapabilirsin dedi. Özel bir yer oluyor vs. Demedi.
Talentedmom kahvesever__ ben de bilmiyorum avmlerde normalde geçtiğimiz radyasyon bölüm var ya hamileler geçmiyor radyasyon almasın bebek diye
Talentedmom Meryoss herhangi bir riskim yokki araştırdım 28.haftanın öncesinde uçağa bilnilmesinde sakınca yoktur yazıyor
Talentedmom sednc0 bu her hamile kadın için geçerli değil ki benim herhangi bir riskim yok herşey yolunda çok şükür
Talentedmom kahvesever__ bence de yoktur uzun zaman oluyor binmeyeli herşey değişiyor ya belki değişmiştir diye düşündüm
sednc0 Talentedmom Havaalanızmızda özel yolcu kategorisinde bulunan çocuk, hamile, kalp pili taşıyan yolcularımızın güvenlik kontrolleri elle yapılabilmektedir. yazmışlar internete bakabilirsiniz
Sahra25 Talentedmom herhangi birşey olmaz canım ben 7 haftalıktım Dubai’ye uçtum Bdie geri döndüm üstelik doktorum herhangi ti bir sıkıntı olmayacağını söylemişti çok rahat gittim geldim
Sahra25 Talentedmom evet ama sadece xray cihazına kesinlikle girmeyin orda sırayla alıyorlar zaten sizi güvenliğe gebe olduğunuzu söyleyin elle kontrol sağlanıyor