Kartanesi-24 Zeynepkab size karşı çok saygılı ve terbiyeli bile konuşmuşum bence de cevap dahi yazmayın iyi günler diliyorum .
Kartanesi-24 Zulosmustafa amin inşallah Rabbim hiç birimizi evlatla imtihan etmesin kızlarınıza Allah sağlıklı uzun ömürler versin inşallah
Abilikardesli Acelya11 o zaman çok yanlış yetiştirilmiş erkek evlatlar var ailenizde ve çevrenizde. Çünkü o kadar iyi erkek evlatlar tanıdım ki kız çocuklara bin basar. Tamamen yetiştirilme tarzı ve eğitim
Acelya11 Abilikardesli derdini anlatmak birbirini uzun uzun dinleyebilmek sohbet edebilmek yetştirme tarzı ve eğitim ile ilgili değil fıtratla ilgili kız ve erkek çocuğu arasında çook fark var
Abilikardesli Acelya11 kız çocuğu daha derin ince düşünür erkek çocuğu daha yüzeysel fakat yeri geldiğinde erkek çocuğunun düşündüğünü ve hissettiğini kız çocukları yapamaz bence
Nurbl Canım maddi olarak hazırsan Kıbrıs’ta yapıyorlar cinsiyet seçimi bizim ailede yapanlar oldu garanti veriyor
monica50 Gullusah92 off önerdiğiniz kişiye bakın allah aşkına doktor mu bu kadın? ne alaka esra ezmeci