Zulosmustafa Mzzz Rabbimden Salih istiyorum belkide zamanı var yada rabbim onun yerine elmas gibi kız veriyor zaten isterken beni yormayan insallara faydalı olan Salih evlat istiyorum verirse verir vermessede bı dilenci ısrarı gibi isterim nasip
Mzzz Zulosmustafa bacım bu kadar merakliysan erkek olmasına. doğurup doğurup bakmaya , gelecek sunmaya kadar maddi gücün bu kadar iyise o zaman git kibrisa tüp bebek ile cinsiyet seciliyor seninde canına yazık doğur doğur bu dünyaya doğurmak için mi geldin sadece hem doğan çocuklara yazık günah
Zulosmustafa Evin yoksa ev araba altın iman ne istersen Allah tan işte ve ısrarcı ol o zaten senide benide biliyor gönlümüzde gecenide
Zulosmustafa Karamazov yazmaktan yoksun değilim ama size cvp bim şudur nasip var bide dua siz allahtan istemeyin tm bn igneden ipliğe isticem ama vermesini de isyandan Allah’a sığınırım
Zulosmustafa İnsan size baktimi düşünüyor acaba ne istedim sanki bir iyiki gönlümden geçeni paylastim merak etme gün ay yıl tarih Allah’ın elinde o istiye e verir bnde istiyorum ayiplancak dalga gecilcek bişey değil ama sizi kinamiyorum her insanın yapısı farkli
Zulosmustafa dygsss dua nedir bilirmisin kaderi bile değiştirir tm kitap okumani tavsiye ederim salikla kal
melektb Zulosmustafa Benim ihtiyacım yok canım 😊 Sende bu kadar kafayı cinsiyetle bozma Rabbim olanlara dert tasa vermesin..
Zulosmustafa Mzzz eşim istemiyor yoksa niyetlendim ama yok adam diye bnde binkadin olarak erkekde kızda seviyorum
sendekimsinnn Zulosmustafa canım hem diyosun ki ben Allahtan istiyorum vs imanın tamsa tüp bebek ile cinsiyet belirlemenin caiz olmadıgını bilmiyomusun bide niyetlendim diyosun benimde bi oğlum var kızım olsun çok istiyorum ama hayırlısını istiyorum senin kadar diretmiyorum mesela belkide oğlun olacak ilerde keşke olmasaydı diyeceksin bu kadar çok diretme Allah korusun imtahanın olur
sendekimsinnn Zulosmustafa canım cinsşyeti kendin belirleyerek Allahın işine karışmış gibi oluyosun olurmu öyle şey bi hocayla olacak şey değil ki bu
De25 Zulosmustafa coxugun cinsiyeti babadan gelir demekki babada çok erkek cinsiyeti barindirmiyor geni
De25 Zulosmustafa benim kayinpederim 6 kız 2 oglan kardeşler kocam 2 kız 2 erkek kardeş bizde de 2 kız var hala erkek yok yani
ikimelekannesi___ Zulosmustafa erkek çocuk duası var diye duymuştum eğer hamileysen cinsiyeti öğrenmeden o duaya başlaman lazım birde gerçekten nasip namaz kıl dua et teheccüd namazına kalk bol dua et ben bunları yapıp erkek çocuk sahibi olana denk geldim insanız herkes ister bir erkek çocuk Allah size de versin inşAllah