iremakl27 Merve71 Ayyy inanmıyorum ya çok sinir bozucu hiç birşey olmadan beklemek ama benim de olunca korku sardı 😄
Merve71 iremakl27 aynen canım hersey hazır ama bebek yok.valla evimi saldım artık yarın bi temizlik yapayım nolur n olmaz 😂😂😂
Sibelsncar Gulcag Sancım başlasın açılmam olsun diye herseyi yapıyorum gelmiyor 39 3 çıksınlar herkes rahatlasın 😂
Sibelsncar Glenyldz açıklık varsa eğil kalk yürü merdiven çık başlamış ne güzel benim alttan bakılmadı bile belki benimde açılmam vardır agrım var çünkü
Sibelsncar Sedahoca ben deliler gibi spor yapıyorum bebişte tepiniyo benle hiç demiyo yeter çıkmam lazım rahatlar valla 😂
Merve71 Sibelsncar ben kocam ı evde yakalayın ca deniyorum ama nebilim o da 3 4 günde bir faydası varmı yok mu bilmoyorum 🙈
Sedahoca Sibelsncar keyifler yerinde çünkü ben doktora suniyle başlat dedim o da hayır diyemedi riske atamaz anne isteyince çünkü kasığımın arasında resmen kafası ama çıkmaya niyeti Yok
Sibelsncar Sedahoca oluyor mu öyle isteğe göre özel herhalde ben bu gün gittim Çatıma dahi bakmadı anlamadım açıklığım varsa ya ne bilim