Roonniee Kraft kenya-kraft tokyo ve prego concorde arasında kaldım pregoda ağır olması korkuttu 11 kg ağırlığı var ama çift dönüşü tutma koluyla da yapılabiliyo tokyonun 360 dönüşünü beğendim kenya da da aynı şekilde bu ürün arasında hangisini önerirsiniz?
Mercan0652 Ben de Pierre Cardin karma plus beğendim o nasıl acaba kullanan var mi ki bide prego venüs hangisi acaba daha kullanışlı olur
Roonniee Mercan0652 yemin ederim araba bakmaktan kafayı yicem bulamıyorum resmen hem hafif çift yönlü pusetli tek elle kapanan bişey istiyorum ama bulamıyorum
Mercan0652 Roonniee sorma bende bakip duruyorum baktıkça seçenek çoğalıyor eleyemiyorum😂 şu puseti koltuğu çıkarmadan takılanlar iyi mi kullanan var mı eğer iyiyse pierre cardin ya da prego aria alırım değilse tekrar araştrcam😅
B3-a6 Roonniee prego mios aldık bizde dün 2. Bebeğim için ama oğluma kullandim denemek için çok rahat kullanışlı kapanması çift yönlü olması vs..iyiydi baya
Roonniee Mercan0652 işte onlar da çift yönlü olmuyor düşünüyorum çocuk full seni görücek dışarıyı izleyemicek ondan dolayı alamıyorum yoksa kraft york o kadar güzel kapanan bir araba kiiiii
Mercan0652 Roonniee aslında üstü açık kalsa dışarıyi yine izler ki bana dönük olsa bile yani bana odaklanmaz bence illa ki dikkatini çeker bişey bence öyle daha iyi gibi geldi. Puset zaten dışarıya dönmesin küçükken bana dönük olsun isterim koltuk dışarı dönük zaten puseti kaç ay kullancam ki
user2524 Kraft tokyo aldık bizde henüz kullanmadım ama 360 dönmesi tasarımı çok sade bebeğin ayak koyma yeri bile çok kibar. Diğer modeller bana sepet gibi geliyor. Tokyo daha çok baston araba havası var ve derisi vs aşırı kaliteli
Roonniee user2524 o modeli ben de sordum ama satıcı bana çocuk içindeyken döndürerek kullanılmayacağını ayaklarının aradan geçemiceğini söyleyince kenya modelini aldım ben de hayırlı olsun yine de