imcakir bir düşük olunca devlet hastanesi pıhtılaşma testi yapmıyormuş bana da yapmadılar özelde yaptırdım 3 gende bozukluk çıktı doktor bidahaki sefere iğne kullanacaksın demişti o zamandan, ben düşük yaptığımda doktor bunun tamamen tesadüf olduğunu herkesin başına geleceğini ilk gebeliklerde normal olduğunu vs söylemişti ikinci kez düşük yaparsan o zaman araştırılır demişti bana çok saçma gelmişti eğer bir sorun varsa öğrenmek için beden ikinci kere aynı acıyı yaşamam bekleniyor demiştim. Özel genetik merkezinde 2300₺ ye yaptırdım sonucu doktora götürdüm bidahakine kan sulandırıcı başlayacağız dedi, siz bir düşüğünüz olduğunu söyleyin bazı doktorlar genetik test sonucu olmasa bile her ihtimale karşı önlem olarakta kan sulandırıcı başlatabiliyor çünkü bizim yaptığımız düşük erken haftada sayılmaz ta 10-11. Haftada oldu kalpleri durdu. Hani 5-6 haftalıkken olsa evet kötü şans derim tesadüf derim ama 11. Haftaya gitmiş bi bebek neden aniden kalbi dururki🥲 Bana bu tesadüf açıklaması çok yeterli gelmedi o yüzden kendim bişeyler yapmaya çalıştım o doktoru dinlemedim sonrasında da doktorumu değiştirdim zaten