Perihan3 23 haftalik olduk daha bi mendil bile almadim cok erken 4.gebeligim son ayda alinir bi kac parca kiyafet zaten bebekler cabuk buyuyor bi bebegimi olu dogurdum doguma uc hafta kala her seyini hazırlamıştim ondan sonra dogana hic acele etmedim saglikli oldogsun her sey alinir dogar dogmaz bebek arabasina binmicek odada ayri yatmicak bi kac parca kiyafet olsun yeter ben cok tecrubelendim digerlerinden ayina gelisimine gore insan alisveris yapsin daha iyi
AdaEcem Perihan3 4 çocuk mu olacak? 4.gebelik kaç yaş farkı var çocuklarla? Bende 3. Gebelik 11 haftalık bitti. Peş peşe düşünüyorum 3. 4. Çocuğu 🫣
Tugba29_ Perihan3 başınız sağolsun bnimde bes aylık öldü bnde alışveriş için acele etmiyorum bu gebeliğinizde oksapar iğne kullandınızmı
kalocwom Dyguackgz Ben birinci dozumu vuruldum ama yan etki olarak göğüs çarpıntısı ve göğsümde sıkışma yaşadım. Doktorumla konuştum ikinci dozu olmayacağım
Ewy Park beşik nevresim takımı uyku seti aldık o kadar şimdilik. Ben de detaylıya girmeden çok almak istemedim 2 hafta sonra detaylı var. Büyük eşyaları alırım önce kıyafet işi kolay bence. Bu arada bebek hareketlerini hissettiniz mi?
kalocwom Ewy Ben 18-19. haftalarda hissetmeye başladım düzenli olarak hissediyorum hala :) Benimde ayında 30 unda detaylım var, nasipse ondan sonra kıyafet vs almaya başlayacağız :)
kalocwom Fdmmm Alın benden de o kadar. İlk gebeliğim ve ne alacağımı bilemiyorum, kaçından kaçar adet, hangi marka ve model hiç bilgim yok. Forumda bir şeyleri okudukça not alıyorum, kendimce alışveriş listesi yaptım ama bebeğe dair hiç elimde bişi yok :D
Bebeklihayatabiryenisi_76 kalocwom tavsiyem 0-3 ay bişey almayın 1 ay bile giyemiyor ki giydirirken sıkıyor
halecelik Pek çok liste yazmış herkes zaten bakım ürünlerini unutmayın derim pişik kremi şampuan losyon falan organik alın ecowell baya iyi o konuda
tomrisinaannesi Fdmmm bu ayın 28’inde geliyor bebeğim tavsiyem büyük şeylerden başlayın bebek arabası beşik gibi sonrasında sağlık ürünleri olabilir kesinlikle buhar makinesi oda için bebek için nebulizatör elektronikten devam edebilirsiniz güvenlik kamerası telsiz sterilizatör çünkü en çok zam gelen ürünler bunlar giyim kuşam en son iş
kalocwom tomrisinaannesi doğru söylüyorsunuz ama karar vermekte en zor olan şeyler de büyük olan ve sürekli ihtiyaç olacak şeyler. Beşik, yatak gibi ay çok bir süreç seçim 🫠
tomrisinaannesi kalocwom valla ben 9 haftalık hamileydim galiba bebek arabası aldığımda o seviye kafamda bebeğim kesin doğacak diye odaklamışım kendimi 😂😂😂 eşinizi alıyorsunuz yanınıza gidiyorsunuz e bebeğe test sürüşlerine başlıyorsunuz ben böyle yapmıştım orada beğendim modeli sonrasında babam hediye olarak almıştı e satıştan daha ucuza gelmişti 😂
Perihan3 Tugba29_ hayir safra kesemde tas var cok cektim ilk uc ay 4 aydir diyet yapiyorum yumurta cikolata kizartmis yicekler fesfut abur cubur tahin susam kahve cesitleri gazli icicekler asitli meyvelr hepsi yasak ona ragmen bile midem hep sisiyor riskli bir gebelik geciriyorum tek istegim saglikli bir sekilde bir birimize kavusmak
Asilzedemom Fdmmm ikinci gebelik tahmini erkek dendi bugün yine göstermedi bizim ki abisinin çoğu şeyini kullanılan daha bişey almadım ama kumascidan muslin ortu alıp kendim puset örtüsü ve ağız mendili yaomayi düşünüyorum