1368 Arkadaşlar merhaba ben Çarşamba günü test yaptm çift çizgi gördüm Perşembe akşamı kan tahlili yaptırdım değer 1500 dün hastaneye gittim doktor kese oluşmamış dedi salı gel dedi rahim duvarı kalınlaşmış dedi sizce olusurmu normalmi
Premsescik 1368 olur canım benimde ilk gözükmemişdi rahimde kalınlık var dedi 15 gün sonra gittiğimde gördüm endişelenme
MinikBrokoli 1368 ben bekledim 6. Haftada gittim o zaman bile vajinal baktı kese gördü kalp atışı dinletti 😂😂 sizin ki daha yeni olduğu halde karından bakmasına şaşırdım 😂😂😂
Kartanesi-24 1368 daha 4 haftalık gebesiniz kese genelde 5. Haftada görünüyor merak etmeyin görünür inşallah bir kaç güne
1368 MinikBrokoli benimki biraz tehlikeli daha önce 3 kere kürtaj oldum rahimde perde ameliyatı oldum 2 kere rahim filmi çektim ondan herhalde
Sahra25 1368 henüz küçük bu değerle karından kese görünmez canım vajinal ultrasonla bile görünmeyen var kişiden kişiye göre değişir o yüzden telaş ve stres yapma bir hafta bekle öyle git o zaman görürsün keseyi
MinikBrokoli 1368 evet tehlikeliyse öyle oluyor. Sağlıkla sıhhatle geçer inşallah 🙏🏻 Yavrunuz kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 🙏🏻