asknbll Oğlumun adı Kuzey doktor şuanlık bebeğimize kız diyor eğer değişmezse 🤪😍 Kuzey ismine uyumlu kız bebek isimleri önerileri gelir mi hanımlar 😍🥰
Lunapark asknbll Kuzey-Umay “bereket tanrıçası”, “koruyucu tanrıça” anlamlarına gelir. Umay, eski Türk inancında çocukları, kadınları ve aileyi koruyan bir tanrıça olarak kabul edilirdi. Bu isim, bereket, koruma, şefkat ve annelik niteliklerini simgeler.
asknbll yagmurcoskun aslında oğluma hamileyken kız hissediyordum ve kumsal istiyorduk ismini oğlumunda adını öyle beğenmiştik ileride bi kızımız olursa kuzey ve kumsal olarak düşündük ama sülalede biraz sıkıntı çıktı bu isim için eltimlerin hayaliymiş kumsal ismi galan karışık şeyler 😂 o yüzden bi soğudum gibi ama içimizde hala bi yerlerde kumsal kaldı 😂
anneoluyorumm13 asknbll bütün görümceler mi aynı olur nişanlıyken oğlum olursa emir koyarım demiştim 1 yıl sonra görümcem doğurdu oğlunun ismini emir koydu. Zaten ben hep öyle istiyordum dedi çıktı işin içinden 😁😁
esra34_ asknbll doğa ve hivda ismi çok güzel hamileyim 2. Bebeğime 1. Bebeğim kız olsaydı doğa koycaktim erkek oldu suanki hamileliğim bebbegim kız doğa veya hivda düşünüyorum