rabiali54 MRVESRV Artık öyle yapıcam mecburen halbuki bu ilaç yüksek demir içerdiği için hevesle almıştım ferritinim 3 tü belki yükselir umuduyla
rabiali54 Seraymesut bende görüyordum şaşırıyordum insanalra nasıl etki ediyor falan diye başa gelince anlaşılıyor gerçekten birde final sınavına giderken başıma bunlar geldi sınavda tekrar fena oldum az kalsın sınavı bırakıp çıkacaktım
Seraymesut rabiali54 çok kötü oluyor diyorum ya kokusu yaydı ismini bile duyunca fenalık geçiriyorum doktor en son ilaç vermem hepsini denedik yumurta ye dedi her gun
rabiali54 Tugbasaracaloglu devam edebilmene şaşırdım ben yarın bidaha sabah aç içmeye korkuyorum belki kahvaltıdan 2 saat sonra içerm ama yime aynı olursam travma gibiydii ya tansiyonumu düşürdü belki
myangelson rabiali54 yok hiç olmadı yan etki görürsen bulantı falan olursa kahvaltıdan 2 saat sonra iç dediler bana eczanede ama aç içiyorum
Fatmaacylnn rabiali54 bir daha yatacağınız da falan deneyin ben hep akşam yatmadan önce içiyorum yine böyle kötü olursanız içmezsiniz 🌸
Elif-ayaz rabiali54 demir ilaçları yan etki çok yapıyor bana da ferrozinc yapmıştı dediğiniz gibi midem bulandı başım döndü kötü olmuştum
Aksoymlk rabiali54 riske atmıyorum ben ya tok içiyorum kahvaltıdan sonra sabah mesaiye geldiğim için erken içme fırsatım pek olmuyor