Elif_111 Samsun başta olmak üzere Tokat Amasya Çorum bu şehirlerde olup çocuk cerrahı önerebilecek var mı gerçekten işinde iyi birisi olsun oğlum hipospadias ameliyatı olacak
Eemmyy Elif_111 Merhaba, Samsun da Necip Fazıl Aras var instagramdan bakabilirsiniz sayfasına. Kendi kliniği war , ve alanında çok iyi bir doktormuş giden herkes memnun. Bizimde oğlumuz olacak we 2-3 aylıkken sünnetini kendisine yaptıracağız inşallah.
Sydaaslan Canım tokat unıde çocuk cerrahı yok mu var ise ozelıne alabilirsin Tokat’ta ısenız tabı unı bana çok guvenılır ve güzel gelıyo
Elif_111 Sydaaslan bende orda yaptırmayı istiyordum daha önce gittim temiz güzel bir hastane ama hastaneyi aradım bizde çocuk cerrahı yok dediler özeline nasıl alınıyor mesai dışı rendevu yazan mı özel oluyor
Sydaaslan Elif_111 devlette kı de ıyıydı eğer degısmedıyse zaten gosterdıgınde yapıp yapamayacağını söylerler canım her ne ise ıcını ferah tut
Elif_111 Sydaaslan inşallah canım devlette bi kadın bir erkek iki doktor var oğlumun bir yaşına girmesine bir ay kaldı doktor arayışına girdim inşallah güzel bir doktor a denk gelirim