00Sevdanur Kızlar 38+0 oldum forumda sürekli görüyorum adaçayı yada ahududu yaprağı çayı herhangi yan etkisi var mı acaba doğumu başlatmaya yardımcı diyorlar ama emin olamadım tecrübesini yaşayan var mı sormak istedim 😅
MhysaTheGreat 00Sevdanur herhangi bir sağlık problemi yoksa bence bırakın bebek ne zaman gelmek istiyorsa öyle gelsin çünkü ne kadar geç doğarsa motor becerileri bağışıklığı vs açısından daha kuvvetli oluyorlar örneğin 40 haftalık doğan bir bebek 38 haftalık doğan bir bebekten daha önce emeklemeye yürümeye başlıyor bizzat yakın çevremde de gözlemlediğim bir durum
2Princess1Mom 00Sevdanur Ahududu yaprağı çayını ilk doğumumda bizzat doktorum önermişti. Ama o zaman bulupta içememiştim. 6 yıl önce 🤭
ceren-123 00Sevdanur bugün aktara gittim sordum doğuma etkisi vs bilgi almak istedim alacaktım da hiçbir etki olmadığını bebeğin ne zaman isterse o zaman geleceğini söyledi hak verdim vazgeçtim 🥲
mmihri 00Sevdanur aynı şeyi araştırırken sizin postunuzla karşılaştım. Naptınız ? Doğum yaptınız mı acaba
00Sevdanur MhysaTheGreat oğlum 41 de suni sancıyla geldi kızım ne zaman gelecek bakalım bitkisel diye bende kullanmak istemiyorum aslında
00Sevdanur ceren-123 demi aynen ya bence de mantıklı gelmiyor canları ne zaman isterse o zaman gelecekler bir de yan etki falan yapar da hiç girmeyelim o topa