MhysaTheGreat Brgmde benim giydiklerim düz genelde sumeyyeyavuz diye bir satıcı var instagramda ondan aldım 2 takım geniş o henüz gelmedi ama bekliyorum tommylifedan da eşofman altı almıştım onlardan da memnunum düzleri de var rahatlar normalde de tercih etmiyorum spor kıyafetlerde de sıkmalı
Sumiire Brgmde biz buzi kumaş diyoruz onlara ama doğrumu bilmiyorum birde jarse kumaşta olabilir çok hatırlamıyorum 😅
anneoluyorumm13 Brgmde ben işten 5-6 gibi geliyorum. Sürekli evde pijama ile vakit geçirenler ne şanslı
ASE6154 Brgmde aynen öyle bir de bir doktor diyordu ki bütün gün pijamayla durursanız sürekli uykulu ve yorgun olursunuz.
couleurcerise Ben yattığım pijamayla asla evde gezmem oturmam. Kalktığımda mutlaka değiştiririm üstümü şu an tayt üstüne kısa kolluyla duruyorum mesela.
Brgmde couleurcerise olması gerekende bu bence . hergün pijama değiştirmekten sıkıldım çünkü taytla rahat edemiyorum gebeyim zaten 35 haftalık
Turuncukadin Brgmde ben sadece uyurken pijama giyiyorum😅 ev içinde eşofman ve sweatshirt ile dolaşıyorum hep çok rahat oluyor
Guzelanne56 Brgmde he yav sabah uyanıyorlar yenı kıyafet akşam yatarken pijama esım kaynanamlar çok güzel hepsı öyle yapıyor hıc alışkın degılım uyanınca pıjamayla kalkarım yatarken yenı pıjama gıyer öyle yatarım. kapıyu falan da pıjamayla açarım evımde rahat olmıcam da ne zaman olucam😀
Merveemctgcl Brgmde eşofman takımı bebeğim yatağa girdiğin kıyafet yataktan çıkınca çıkarılır gece eşin sana sarıldığında yemek kokusunu almasını istemezsin bence 😂 ben kendim de rahatsız olurum zaten
Brgmde Merveemctgcl canım yok zaten günlük değiştiriyorum dedimya bir pijamayla birgün yatıyorum konu budeğil evin içinde pijama harici rwhwt olamıyorum kücüklükten alıştığm icin ama artık batmaya başladı gözüme
Beequeen Ayy hiç öyle pijamayla duramam evde, kalkar kalmaz değiştiririm o yüzden fikir veremeyeceğim ama alt üst takımlar hoş duruyor onlar olabilir :)
Talentedmom Brgmde pijamayla iş yapamam oturamam günlük için farklı kıyafet giyerim tayt tişört vs yatarken pijama giyerim
Brgmde Yogurtlupilav nasıl birşey kuzum gördel atarmsn internetten aldıysan bende renk renk eşofman bakyorm ama pijama gibi rahat bişy