meryemsultan54 Açelya,Alya,Almina,Kumsal,Almila,Ayliz,Ayda bunlardan hangisini seçerdiniz biz seçemiyoruz bir türlü çok zormuş
Emsalk meryemsultan54 valla bende çok zorlanıyorum isim konusunda bu isimleri şu aralar herkes koyuyor o nedenle içlerinden ben olsam kumsal koyardım
Busecan meryemsultan54 Açelya güzel geliyor kulağa ben Asya ismini de seviyorum ☺️ Adlarıyla yaşasınlar 🫶🏻
meryemsultan54 Emsalk ya eski isimlerden de çok beğenemiyorum hiçbiri böyle tam anlamıyla sinmiyor içimize işte bu diyemiyoruz 😂
Emsalk meryemsultan54 bende aynıyım emin ol ama herkesin hep aynı isimleri koymalarından bıkmış durumdayım o nedenle bulamıyorum ama deniz yada kumsal gibi isimler daha aklıma gelmiyor klasik anlamları güzel geliyor modası geçmicek isimler . Adıyla yaşasın şimdiden.
Sazenin meryemsultan54 Hilal 🌙 ismi klasik ama hoş bi isim bence Farah ✨️da güzel kullanılıyor ama çok değil hala bence 🌸 Helin 🕊 de kulağa güzel geliyor Ahsen 🩰 koyacaktım ben kızım olsaydı
meryemsultan54 _biranneadayi gülce ismini seviyordum da devran dizisnde mi ne kadının adıydı ondan sonra soğudum😂