Asilzedemom Nursahergun kuaför 250 ye yaptı canım 19 haftadan sonra gözükmüyor ya bide hassaslık var şuan sebebsiz uyusturucu krem alayım dedim bulamadım yazmadı doktorda
Mrvsmt2502 Asilzedemom hayır güzellik salonu değil. Cerrahi işlemleride yapıyorlar ama diyetisyen, spa hizmetleri falan var
Mrvsmt2502 Asilzedemom sadece alındığı için hafif kızarıyor ama hiç tahriş vs olmuyor. Daha az acıyor gerçkten pudralı sir ağda ile alıyorlar ben evde nası diyim 1 tl büyüklüğünde sürüp bez yapıştırıp çekiyorum orda nerdeyse toplam 5 6 kez ağda sürüp bitiriyor ama çok az acıyor evde uğraşmaktansa gidiyorum vallahi utanıyorumda ama
biizaaa Ballisutt27 evet kesinlikle öyle gebe kaldığımdan beri bir kez gittim ağdaya bu ikinci olacak uzuyor ama hem cesaret edemiyorum hem de dışarı çıkmaya çok üşeniyorum ama artık gusül kabul olmayacak diye gideyim dedim jilet zaten asla istemiyorum hemen kökleri kalınlaştırıyor
biizaaa Nursahergun hiç kendim alamadım bu zamana kadar zTen kilolu biriyim hışılıyorum 😂 yapana kadar akşam olur çok da pahalı değil aslında yüz ağdası kol bacak özel bölge 500 verdim bana normal geldi
Mrvsmt2502 biizaaa cerrahi işlemler, diyetisten, spa ,masaj falan yapılıyor çalışanlar hemşire ismide poliklinik diye geçiyor güzellik salonu değil çok temiz bir yer
biizaaa hatice_aygun2 kız ben şimdiden göremiyorum göbeğimden aşağıyı 16 haftayım, yok en iyisi ağda kesinlikle ya doğumdan sonra da direkt lazere başlayacağım kaç kere fırsatım oldu ama üşengeçliğimden bir türlğ başlayamadım lazere ya. Ha ağdaya her ay para vermişim ha lazere yani
Bus-ra590 biizaaa iyi ki doğumdan önce gitmemişsiniz çünkü doğumda kıllar tekrar çıkıyor 🥲 alt bacak dışında üstte göbeğimde tekrar çoğalmaya başladı en iyisi gebelikte ağdaya gitmek bence
hatice_aygun2 biizaaa maalesef gözükmüyor ilerleyen zamanlarda hiç gözükmüyor zaten 🤣 lazer en güzeli ama hormonlar değiştiği için gene aynı çıkar diue duydum ağda mis gibi 🤣
Asilzedemom Mrvsmt2502 bende utanmam canım genç kızken de kendim yapardım olmazsa giderdim ama sağolun oryaa gideyim benkm ciddi tahriş oldu az şurup bez yapistirdi çekti sarı rengi agdanin epey acıdı cidden acısını geçtim tahriş oldu
biizaaa Mrvsmt2502 nerede yaşadığınızı bilmiyorum bence her şehirde farklıdır benim memleketim küçük bir ilçe be burada yok 😅
biizaaa Bus-ra590 ben aslında eve almak istiyorum phlipsin doğduktan sonra durum olursa eve alacağım ya da lazere giderim
Womanmom15 biizaaa ayy ağda hic yaptırmadım ben hamilelikte kasimi bile aldirsmiyorum canım çok yanıyor 😂
biizaaa Womanmom15 ben de bugün gittim elden ele değişiyor bence ilk haftalarda gittiğimde çok acıtmışlardı başka kuaföre gittim bugün çok acıtmadı sadece birazcık tahriş oldu bazı yerleri
AybenYB biizaaa ben ağda kullanıyorum kendim yapıyorum evde makinesini aldım çünkü gerçekten çok pahalılandı
Mrvsmt2502 Asilzedemom ay hiç başıma gelmedi hatta cildim bebek gibi oluyor bittikten sonra batıkları bile cımbızla alıyor en son. Krem gibi bir şey sürüyor yapışkanını almak için. Hangi şehirdesiniz
tomrisinaannesi biizaaa 36 haftalığım hala her ay gidiyorum hiç sorun olmadı NST’de sancılarım çıkıyor bu ay da gidicem bence doğumu tetiklemiyor ve en sağlıklı yöntem
Selcanakgun biizaaa tereddüt etmeden gidebilirsin canım ben şuan 32 haftalık hamileyim daha dün gittim normalde kendim agdayla alırdım ama işte gobus oluğu için izin vermiyor çok rahat oluyorum kuaför de alarak.🫶🏻