Sevincey Ben dunden beri cok halsizim 1 gunde nasil boyle oldu anlamadim. Dunden beri tuvalette kaldim. Karnimin asagisi agrimaya basladi cok hafif. Baski var sanki asagiya dogru baski hiss ediyorum. Sizlerde durumlar nasil?
Bebekmert Sevincey bende aynı durumdayım yarin 29 hafta olucaz kasıklarımda baskı var hep ve sürekli tuvalete gidiyorum belimde çok ağrıyor 3 gündür bide baş ağrısı mide yanması yüklendi
Ecem46 Sevincey @Bebekmert benimde dün ve bugün birden midem sızlıyor nasıl desem çok çok acıkırsın sızlar ya için içini yer öyle bir his ve ayağa kalkınca kasıklarım hafiften ağrıyor tatlı bir acı bebek kasıklarımda hissediyorum zaten hareketleri eskiye kıyasla azaldı mı sizdede ?
Sevincey Bebekmert bende ayni durumdayim belim hep agriyordu zaten simdi daha cok agrimaya basladi. Tuvaletten cikamaz oldum. Allah yardimcimiz olsun. Mide yanmam olmadi daha ama midem bi qarip oldu bu aralar😅
Sevincey Ecem46 bende geceler boyle oluyo sanki cok acikmisim gibi. Hareketlerini hiss ediyorum bazen daha fazla bazende cok az degisiyo
Bebekmert Ecem46 evet şimdi böyle tekme gibi değilde böyle arada kayma gibi hissediyorum . Baya azaldı hatta ama doktor bu haftalarda normal dedi
Ecem46 Sevincey evet 2 gün sonra kontrolüm var ama uygulamada bebek bu haftalar sırtını dönüyor yazıyordu belkide ondandır
Sevincey Ecem46 ben ayda 1 gidiyorum daha var kontrole bakalim nasil dayanicam asagiya dogru baski aci veriyo gercekten 😐
Sevincey Ecem46 Amin Allah her kese sag salim dogurmayi nasip etsin.evet simdiye kadar rahattim. Ilk haftalardaki kanamam disinda. Cok guzel gidiyordu . 3. Trimestr zor gercekten daha baslamadan kendini gosterdi
Ecem46 Sevincey bende serklajlıyım sürekli uzanmak zorundayım ama çok şükür kucağımıza alınca herşey geçecek inşallah ☺️ annelik çok zormuş rahme düştüğü andan hep bir telaş
Ecem46 zeydalp korkmayalım daha önce okumuştum çoğu 27-28. Haftalar hareketlerde azalma diye yazıyordu ben tabi daha gelmediğim için o haftalara deneyimlememiştim. Şimdi fark ediyorum belkide normaldir ☺️