neslicim Sevgili anne adayları yakın zamanda detaylı ultrason çektiren var mı fiyatları nedir ortalama?
Melissilemo neslicim özel klinikte yaptırdım 7 bin küsürdür canım doktor eski mesai arkadaşım olduğu için indirim yapmıştır ama özel sağlık siğortamla konuştum o parayı iade etti
bade25 hilalccc Erzurum’da mısınız siz? Metin İngeç evet memnun kaldım arkadaşlarımdan da giden çok oldu hepsi memnun kaldı
hilalccc bade25 evet Erzurum’da ilçede yaşıyorum bana Fatma hanım radyolog var özelde dedi bende İstanbul’a geldim burda yaptircam iyi bir yer olsun diye
bade25 Esraa00 19.haftadan itibaren gidilebilirmiş. Ben 20de gittim canım en iyi hafta 20.hafta demişti doktorum
Zeze10 Bu hafta Fehmi Yazıcıoğlu’nda yaptırdım ben. Önceden de gittiğimiz , sevdiğimiz ve güvendiğimiz bir doktor. Fiyat güncellemesi öncesinde randevu aldığım için 3500 tl ödedim. Şuan 4500 olmuş. İstanbul - Kağıthane’de kendi muayenehanesi var.
Mey58 bade25 19 dan sonra gidilir dediğin gibi canım yanlız bazıları 22 21 diye tutturmuş durumda 19-24 arası gidilir doktorlar da öyle diyor zaten.
Hellobeybii 19-24 arası dendiği için ben tam ortası olsun diye 21buçukta gittim. 7700 tl istanbul Prof. Dr. Cihat Şen, perinatolog.