Gunduzanne aslaninannesi7 aşkım hayırlı uğurlu olsun🌸 gerçekten ¾ dk sonra çıktı mı bebek ? Ya genel anestezi sezeryanım olucak çok korkuyorum da gerçekten ¾ dk mı sürüyo bebeğin çıkması ?
aslaninannesi7 Gunduzanne teşekkür ederim canım 🙏🌸 gerçekten 3-4 dk sürdü zaten eşim baştan sona video çekmiş orda da görünüyor . Niye genel anestezi oluyorsunuz
Busrakeyvan aslaninannesi7 hayırlısı olsun aynı gün doğum yapmış siz benimde kızım geldi o gün ama anestezi benim için çok acılı geçti kendimi kastigim için dikiş yeri için ne yaptınız bende bol bol yürüyorum ama göbek sarktı doktorunuz korse onerdimi merak ediyorum
aslaninannesi7 Busrakeyvan hayırlı uğurlu olsun camım sağlıkla büyüsün inşallah 🙏🌸 sabah akşam pansuman yapıyor eşim, ağrım yok ama acı tabiki var yürüyorum bende sürekli doktorum bir hafta sonra tak dedi ama ben dün taktım çok acıdı çıkardım
aslaninannesi7 Asabyet teşekkür ederim canım, darısı başınıza 🙏🌸 kendiliğinden oldu ve baya da erken çıktı saat 6 gibi hatta doktor dedi yanlış anlamışsınız diye bir kaç kez olunca emin oldum.
Gunduzanne aslaninannesi7 panik biriyim şekerim ve tansiyonum da paniğe bağlı yükseliyor risk almak istemedik canım
Eelliiff1234 1evremti aynen öyle doktorumuza güvenicez 😊 sağlıklı olalım da nasıl olmuş önemli değil pek 😊
Zananur Eelliiff1234 işte annenin hatta anneliğin kutsallığı burdan bile belli kendimde dahil doğum nasıl oluyorsa olsun yeter ki bebişlerimiz sağlıklı gelsin tek düşünce bu çok güzel ve kutsal bir duygu ya 🥺 ben biraz fazlal duygusalim galiba herşeye ağlıyorum 😭
1evremti Zananur Ben ilk gördüğümde çok korkmuştum dedim bunlar ne 😅 doktorum muayene etti gülümsedi bunlar varisler hiç korkma doğumdan sonra kaybolacak dedi ☺️
aslaninannesi7 Gunduzanne anladım canım tabi panik olmak maalesef bu durum için riskli ama genel almayı da pek önermiyor doktorlar