biranne1_ Günaydın kızlar🌸🌸🌸 Fethi Sekin e bir kez gittim çok büyük ve temiz bir hastane ama doktor olarak tam bilemedim burada doğum yapan var mı ve sezaryen olan bir de doktor önerisi alabilir miyim 🙏🏻😇
Zuzu_23_23 biranne1_ Rabia başak darbas ilk günden beri hastasıyım çok memnunum çok da az kaldı dogumumuza harici Necati kaya var ama hastası çok. Çok fazla ilgilenemiyor bakıp geçiyor ama çok iyi bi doktor
biranne1_ Zuzu_23_23 ben 1 kere gittim Alican kaya iyiydi ama bilemedim tam hastası da çoktu Necati bey i herkes söyledi ama randevu bilmiyorum ona dogumunuz sezaryen mi normal mi olacak ?
Zuzu_23_23 biranne1_ randevu için 182 den talep oluşturun isterseniz suanlik sezeryan görünüyor bebeğim makat gelişli bi sonraki kontrolümdekarar verecek
biranne1_ Zuzu_23_23 anladım sizin için de hayırlisi olsun insallah Allah kucağınıza sağlıkla almayı nasip eylesin 🙏🏻 benim de ilki zorunlu sezaryandi bu da öyle olacak mecburen Allah yardımcımız olsun 🌸
biranne1_ Zuzu_23_23 amin inşallah 😍 doğumdan sonra iyi gecer inşallah yazarım size memnun kalırsanız giderim ben de benim daha yeni 2 aylık çünkü daha yolumuz uzun 🙏🏻❣️