Yasko-y Kızlar epizyotomim var normal doğum yaptım, dikişlere kantaron yağı sürülür mü? 25 gün oldu doğum yapalı.
Eessra_1 Yasko-y canım dikişler 15 gün içinde düşer kendiliğinden 25 gün hâlâ var mı dikişlerin.Benim dikişlerin 15 gün sonra yok olmustu
Plakkafa_ Eessra_1 Yasko-y benim ki 35. Günde anca düşmüştü kantron kullanmıştım bende halaa acıyor 4 ay oldu
betul1- Yasko-y ben ilk doğumda dikişlerime kantaron yağı sürdüm 25 günde düştüler kurumaya başlayınca geriliyor Buda sızlama yapıyor oyuzden kantaron yağı bana çok iyi gelmişti herhangi bir sıkıntı olmadı her tuvalet sonrası güzelce kurulayıp dikişlerin üzerine sürüyordum
Plakkafa_ Eessra_1 ben üzerine çok oturdum hiç yatıp dinlenmedim yataktan popomu kaydırarak indim falan biraz benden oldu galiba 😂 bide 6-7 tane vardı dışta dikiş içtede 4-5 vardı
Yasko-y betul1- evet kurumaya başlayınca geriliyor benimde 3 dikiş var. Ama tam düşmedi galiba ya anlamadım da
Rabiamina 1159098263 buz koyun. Hastane boneleri içine yerleştirip çamaşırın içine koyun. Değişiklik olmazsa hemen doktora git ama enfeksiyon kapma ihtimali yuksek
Musemma06 Yasko-y ben doğum yapar yapmaz sürdüm ve dikişlerim çok hızlı iyileşti bence sürün ağrısını alıyor
ikibebeliannis Yasko-y şimdiye iyileşmiş olması lazımdı canım iki kızımda da 4 gün sonra acısı kesildi 2 hafta demeden de tamamen iyileşmişti neden bu kadar uzun sürdü doktora gittiniz mi
Acelya11 Yasko-y ben ikinci haftadan itibaren kantoron yağı kullandım hergün sürüyordum temizlik sonrası çok dikişim vardı acısıda cabası diken gibi Hem çabuk iyileşti hem iltihap olmadı hemde izi bile kalmamış nerdeyse yığınla dikiş yok olmuş