hivda36 ebruca52 7 haftalık bebek büyük artık geç döllenme bile 5 haftalık falandır yinede görülmedimi
hivda36 ebruca52 olur keşke varsa elbet bebekte olur bu benim 3 üncü hamileliğim olduğu için hastaneye hemen gitmek istemiyorum
aysegulbasank hivda36 benim 13 Aralık beta hcg 1146 çıktı ama doktor kese göremedi. Dış gebelik olabilir dedi. Bu konuda bilgisi olan var mı kızlar?
hivda36 aysegulbasank Bu konuyla alakalı hiç bir bilgim yok ama bilen arkadaşlar okur cevap verirler simdi
Zeynep0858 hivda36 19 aralık ama şuan 8 gün gecikti test yaptım ama negatif yarın kan vercem inşallah vardır ilki6 aylıkken karnımda öldü🥲
hivda36 Zeynep0858 Ay Allah korusun bu bebeğini inşallah ❤️ vardır inşallah bazen testler yanıltabiliyor canım sen içini ferah tut.
Burcg 20 Aralık sat.14 ocakta 212 beta ile öğrendim 16 ocakta beta 665 olmuştu tekrar beta tahlili vermedim kese ne zaman gitsem görünür sizce☺️
Mmrrvee 5 aralık şu an 6+4 cuma günü kalp atışını duyduk keseyide 5 te görmüştüm erken döllenmiş olabilir dedi doktor keseye göre 7 dedi çünkü