Bahar77777 Kızlar bebeğim 5 10 dk aralıklarla bir noktada sertleşiyo bu normalmi ya dokunuyom o bölgeye sanki içerden bi noktada toplanmış gibi bu niye oluyor ya düzenli olmaya başladı yani korkuyorum
Eyylemm Bahar77777 normal bnde ogluma hamıleyken hep toplanıyodu sag tarafım yukarı kalkıyodu oksuyodum ovalıyodum duzelıyodu aradan bıraz gecınce bır daha :)
Minikbebegimm06 Bahar77777 ya bu bazen sancı ve kasılma kaynaklı oluyor ben de olduğunda acil nst baglamislardi yine de ihmal etmeyin
Bahar77777 Eyylemm kuzum benimkide saniyelik zaten 30 40 saniye toplanıyor düzeliyor ama düzenli olarak yapıyor bi kaç dakikadır
Ebru_ebru Bahar77777 canım bende 24+2 haftalık olduk benim de sol tarafımda oluyor gittiğimde normal demişti doktor. Solda kısa süre toplanıyor sert oluyor sonra düzeliyor
Eyylemm Bahar77777 yanı bır sıkıntı yok bence son ayda daha sık oluyor bende korkmustum doktorum normal demıstı
Havva578 Bendede oluyordu hatta Dr muayene olduğum sırada oldu kasılmaymış o erken doğuma sebep oluyor dedi Dr ve progestan yazdı öyle olmuyo artık daha rahatladı karnım
Sahim 32 33 haftaların arasında öyle oluyordu ve sancı çıkmıştı yatışım verildi bir santim açıklığım vardı ciğer geliştirici durdurucu ilaçlarla bir iki hafta daha durdu