Gunesibekliyoruz Masallah baya uzun ve gürbüz bir bebeginiz olacak belli... benimki de 34 de 2625gr 46cm ama babasina cekmis boyu eli ayagi, bacak boyu vs uzun bekliyorum daha uzar sanirim baba 190
Yorgungebe Sina yani normalde kilosuyla ilişkili olmaz ama ağır iş yapmayın🥺 ben 37artı 3 deyim 15 gün yani 39 artı 2 ye kadar beklemem gerek😂 ki artık çoğu insan 40 ı dolduruyor bizde doldururuz
Sina Yorgungebe kımılsamak bile istemiorm dursun die😂😂 benm şuan ultrasn da 40 haftalk gözüküo kilosndan dolayı cnm
Yorgungebe Sina bu arada kilosuna maşşallah çünkü biz 2 kilo 750 gramdayız😂😂 benim gibi fit olcakmş doktorum öyle diyor
Sina Selim_Alparslan cnm süt kasar muz bn gceleri uynp süt içiyrm bi yerde okmştm blki ondandr blkide yapı meselesi🌸
Gunesibekliyoruz Prensesimiz ben dw kısayım 😂 ama bebegin dopler görüntüleri ultrasonlari vs babaya benziyor el ayak iri olacak belli bana çekmemiş boyu
AygyulSina Sina oğluşumun ismi senin bebeginin ismide mi Sina olucak? Benim bebegim 38 haftada 3860gr dogdu boyuda 51cm eger 40 haftaya gelsedi buyuk ihtimal benimde 4 kiloyu gecicekti. Benim plasenta yaslanmasi vardi ve bu yuzden bizim minik erken geldi
Sina AygyulSina yok cnm benm adım sena yeğenlerim sina teyze diye diye öyle kaldı😅 ahsen koycaz inş anladm cnm sağlkla g lanler inşallah