glos_lin2007 Kızlar kaçınca haftada veya kaçıncı ayda çatlamaya başladınız?göbek veya başka bölgeler ???
seyma0661 glos_lin2007 17.haftada göğüslerim çatladı 28.haftadan sonra da göbek altımda biraz çatlak oluştu. 14.haftadan beri hem nemlendirici hemde çatlak önleyici yağ kullanıyordum niveanın. 20.haftadan sonra lierac’a başladım ama yinede çatladım
Evrimnbe glos_lin2007 28.haftada göğüslerimin alt kısmında kırmızılıklar oluşmaya başladı küçük küçük kılcal damar gibi 34.haftada karnımın en alt kısmının bi bölümünde önce kızarıklık oldu alerji veya bişey ısırmış gibiydi 36.haftaya geldiğimde kızarıklık uzayıp çatlak görünümünü aldı çok fazla yok ama sağ sol kısımlarda altlarda çatlaklar oldu malesef karnım aşırı gergin ve çok kilo almadım bebeğimde normalden iri çatlamasaydım çok şaşırdım çünkü her gören aşırı gergin ve sert olduğunu söylüyor karnımın bunun çatlamakta etkisi olduğunu düşünüyorum. Hiç bişey de kullanmadım bu arada
Sazenin Çatlaklar o minik bedenin içimizde büyüdüğünün işareti, doğal döngünün bir parçası 🥰 ben de nemlendirici kullandım ama yine oldu, onları gördükçe kötü hissetmek yerine mutlu oluyorum ✨️ nasıl baktığına bağlı gördüğün🩰
Glgl Haftada başladı her geçen gün daha da artıyor alt göbeğimden yukarı doğru beliriryor ve hep krem yağ kullanmışımdır ne yapmam lazım bilmiyorum