Canmbebegim Kızlar 2 gündür tamamen oraya vuruyor çok altta normalmi acaba bunu yaşayan varmı.. karnımda hissetmiyorum tam cinsel organımin hemen bir tık yukarısında hissediyorum bu kadar aşağıda olması normal mi diye merak ettim varmı bu durumu yaşayan
269522 Canmbebegim normal canım artık kanala doğru ilerlediği için hareketleri vajinana vuruyor gibi hissedebilirsin
Alpgmz Canmbebegim ben 2 hafta önce bu durumu yaşamıştım ve ertesi gün kontrole gitmiştim bebeğimin ayağı ordaydi ayakla vurdukça orda hissediyormusum ultrason da da denk geldi doktorum sonra geçti bugün tekrar başladı büyük ihtimalle pozisyon değişiyor bebek ayağıyla oraya ittirdikce vajinada hissediliyor
Meryeli Canmbebegim benim popo tarafıma doğru bile vurduğu oluyor arada doktorum normal demişti. Rahim ağız kalınlığı da şükür normaldi endişe etmeyin inşallah yolundadır her şey
Canmbebegim Alpgmz içime bir su serptiniz iki gündür tereddüt içindeydim erken doğum korkum var kendi kendime kuruntu yaptım
Alpgmz Canmbebegim 26 haftalık erken doğum yapmış biri de olarak bende çok korkuyorum ama erken doğumda durum daha farklı bebeği orda hissetmek değil de çok ciddi ağırlık baskı hissetmek ayakta iken ve karında sertleşmeler düzenli kasılmalar erken doğum belirtileri