turkan403 Maviikaktus 37olduk bizde srtk sürekli uyumak temebeleştim bn ya 29una gun verildi bn yerimde sayıyorum 😵💫
2minnakannesi0 Maviikaktus bel ağrım çok çok fena ilk gebeligim de bu çektiğim bel ağrısıyla doğuma gitmiştim ama bunda günlerdir çekiyorum acaba yavaş yavaş mı doğuruyorum diyorum 😂 sizde ne var ne yok hazırlıklar bitti mi
Maviikaktus turkan403 ayyy uyuyabiliyor olman bile güzel bir şey bence valla allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸
Maviikaktus 2minnakannesi0 hazırlıklar bitti sayılır kapı süsü çikolata gibi şeyler kaldı son zamanlarda bişey oluyor seçemiyorum çok değişik bi durum ya , benim belden yok kasıklarım ağrıyor yürürken yatakta dönerken 2 gündür çok zorluyor
Sara-571 37 artı 2 yiz bugün yürümekte ilk defa çok zorlandım temizlik bitmek üzere 3 kilo bence artık yavaş yavaş gelebilir
Maviikaktus Sara-571 bende yürürken baskı yaptığını hissetmeye başladım oh maşallah allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸
Maviikaktus Sulerzz oyy gün belli olunca daha çok heyecan mı basıyor nasıl oluyor 🥹 allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸
Sara-571 Geçen gün çok korktum çok hareketli bir bebek diğer gün tekrar kendine geldi eskiye göre azaldı ama tepiniyor yine bazen
burcutoo Çatı ve bel ağrısı günlerdir beni mahvetti yatmak bile mesele bırakın yürümeyi.. 37+2de Doğum başlasın artık diye dua eder oldum..
Maviikaktus burcutoo benimde iki gündür aynı şekilde dün gece ilk defa ağrıdan ağladım allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🥰🌸
turkan403 Maviikaktus amin inşallah cümlemizin 🤲 sonrasından hic uyuyamıycam icin hazırlık yapıyo heralde vücdm😂😂😵💫