EceBaysal 1 cm açıklığım varmış sancı şikayeti ile hastaneye gittim gece 1 den sabah 8e kadar çektim serum verdi doktorum çatı yaptı 1cm açıklık dedi nezaman gelecek bu çocuk 🙄
Aslikannnn EceBaysal merhabalar benimde geceden beri düzensiz sancım var adet agrısı gibi canm senin nasıldı agrıların bi ara uyumusum gecti uyanınca gene başladı ama çok hafifi agrılar Doğum agrısı olamaz diyorum . Doktora daha gitmedim 36+5 m bende
EceBaysal Aslikannnn girip çıkıyor adet sancısı gibi benimde 15 dk da bir giriyordu parol içtim birde biraz bende uyumuşum sabaha karşı ama sabahı zor yaptım doktor serum verdi rahatlamam için rahatlattı biraz beni serum
Aslikannnn EceBaysal benim öğlen geçince doktora gitmedim bu seferde sağ kasıgımın üst kısmında bıçak agrısı gibi bi ağrı başladı 😫😫, böyle agrın oldu mu hiç .
EceBaysal Aslikannnn olmadı ama doktorumun dediği düzenli aralıklarla ağrının sıklaşınca gel dedi bide karnın masa gibi sert olacak dedi öyle olursa doğum başlar dedi bende biraz paniklemiştim ☺️