kuzuannesi4234 Merhabalar herkese 34+1deyim devlet hastanesi takipliyim ve ilk gebeliğim doktor herhangi bir tarih de vermedi Tarih alan oldu mu acaba
gamzeoktay kuzuannesi4234 bende 34+1 ikiz gebeyim dün acilde yattım ciger gelistirici vuruldu bugün yarın doğum bekleniyor Ama tabi biz ikiz olduğumuz için sizin. 40 haftaya kadar yolu var ☺️
Minikbebegimm06 kuzuannesi4234 devlette vajinal doğum yapıldığı için mecbur olmadıkça sezaryen olmadığı için bebek ne zaman gelirse o zaman doğum yapılıyor gün verilmez ki
kuzuannesi4234 gamzeoktay çok sağolun Allah inşallah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsinn sağlıkla büyütün
kuzuannesi4234 seyma0661 evet baş geliş ve baya baskı yapıyor ama erken doğum riski yok dedi doktorum bakalım bekleyeceğiz :)
kuzuannesi4234 Ben zaten devlette olduğum için kendiminkini biliyorum hanımlar sizlerinkini merak etmiştim aynı dönemde doğum yapacaklar tanışalım süreç hakkında konuşalım diye:)
seyma0661 kuzuannesi4234 baş geliş olduğu için normal doğumu bekliyorlardır 😂 devlet hastanesi gün vermez bebiş ne zaman gelmek isterse. Bizimki şuan makat geliş pozisyon değiştirir mi bilmiyorum eğer değişmezse muhtemelen 36-37de sezeryan günü verirler diye düşünüyorum
kuzuannesi4234 babyiscoming_ hayırlı olsun şimdiden buraya güzel haberlerimizi de yazalım Sizin de sezeryan