LadyX Arkadaşlar ben 10 haftalık hamileyim 😇 hiç kimseye söylemedik. Doktorum söylemeyin dedi. Hem ben zaten söylemek istemiyordum. Aslında eşim sürekli annesine vs söylemek istiyor ama izin vermiyorum. Ne zaman söylenmeli? Ya da ben neden hiç kimseye söylemek istemiyorum? Sizce?
Sahra25 LadyX ay sakın söyleme kendi ailene bile söyleme belki annen olabilir oda gerçekten aranız iyiyse söyle ben kimseye söylemedim 10 haftalığım bende anneme bile söylemedim eşimde söylemek istemiyor bi yurt dışına gidip gelicez belki ondan sonra söylersek artık ama Onada daha 1 buçuk ay var yani bana kalsa hiç söylemem de yinede tabi görecekler sonuçta
petronix LadyX Eltim yurt dışında yaşıyor kaynanamlara söylememişler hiç gebeliği en son 8 aylık hamileyken görümcem görüntülü konuşurken fark etmiş😂nerdeyse doğurup öyle söylicekmiş bende ilk 3 ay kimseye söylemedim 2. Bebeğim ilktwde öyle yapmıştım
MhysaTheGreat LadyX benim mide bulantılarım tavan yapınca 9-10. Haftalarda mecburen söylemiştim sadece 1. Dereceden aileye şu anda da anlayanlar haricinde söylemiyorum pek kimseye 😄
LadyX Duyguceren aaaa nasıl 🤭 neden ki? Ben nazara filan da inanırım en az ilk üç ay geçmeli diye düşünüyorum hatta karnım belli olana kadar bile kimseye söylemek istemiyorum.
panikprenses Duyguceren 😂😂 bu heyecani kendimde gordum ben de 3 haftalikken sadece kese gozukuyorken soylemistim cumle aleme
Duyguceren LadyX neye inanırsan o olur diye düşünüyorum bende kötü düşünmemek lazım. Bilmiyorum yani benimle birlikte sevinsinler yaşasınlar istedim . Ama doğduktan sonra nazara inanmaya başladım 😂😂 hatta 58 le öğrendikten sonra bi daha baktırmadım sağlıklıysa alırım kucağıma diye düşündüm
mavikelebek3 6 haftalık oldum bende söylemedim söyleyemiyorum anlamış değilim bende vallahi ama 12. Haftadan sonra söylerim diye düşünüyorum
Srpll_56 Ben kaset test yapar yapmaz söylemiştim betama baktırmadan😂betama baktırdıktan sonra kesinleşince herkese söyledim zaten🥰
LadyX Srpll_56 çok ilginç yaaa 😅 nasıl bu kadar rahat ve emin olabiliyorsunuz gerçekten helal olsun. Allah korusun ben her ihtimali düşünüyorum bir şey olur filan millete açıklama yapmak zorunda kalmak istemiyorum
Srpll_56 LadyX rahatlık be eminlik değil o an ki heyecanla insan paylaşıyor ablamlara ve yengemlere söylemiştim kaset testte zaten sonrasında betam 700 küsür çıkınca söyledim herkesin kendi kararı kendi görüşü rahatlık değil evet nazar diye bişey var tedbir bizden takdir Allahtan sizin içiniz rahat etmiyorsa öyle yapmak istiyorsanız söylemeyin Bencede çok doğal yani herkes söylemek zorunda değil herkesin kendi düşüncesi 😊
ilbilge_ LadyX bi soru soruyosunuz, insanlar cevap veriyor fakat cevaplarından sizinle aynı ilerlemedikleri için mutsuz olup saçma sapan tepkilerle kişileri sorguluyosunuz. Niye soruyosunuz o zaman? Herkes sizin gibi oturup ya bebeğimi kaybedersem diye mutluluğunu yaşamasa mıydı? Sorgulama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz ya
LadyX mavikelebek3 olabilir bence de yine de bebeklerimiz biraz büyüyüne kadar beklemek bana en doğrusu geliyor 🥲 daha 🍓
LadyX Duyguceren sağlıkla kucağınıza aldıysanız ne mutlu size 😇 doktorum belki deseydi ki söyleyebilirsiniz ben bu kadar ketum olmazdım. Doktorum ben asla önermiyorum söylemeniz için çok erken dedi.
Duyguceren LadyX darısı sana canım 🤲 belkide dediğin gibi doktorun etkisi vardır üzerinde herkesin düşüncesi farklı 😅
LadyX Sahra25 aynı sizin gibi düşünüyorum ben de 🤭 bana kalsa ben de hiç söylemem ama karın büyüdükçe anlaşılacak. Yani neden bilmiyorum gerek duymuyorum sanırım
Sahra25 LadyX çünkü insanlar duydukça çeneler açılmış olacak canım o yüzden.. bende cevaba cevap bi insanım asla altta kalamam birazda gergin bi yapım var o yüzden özellikle eşimin tarafıyla hiç tartışmak ve istemiyorum benlik şeyler değil yani çirkinleşirim çünkü.. o yüzden ne kadar geç o kadar iyi
LadyX Sahra25 aynısı aynısı 😂 hayır bir de karışacaklar herkes çok biliyormuş gibi şunu yeme, şunu içme, şöyle oturma, şöyle durma, şunu yapma, bunu yapma…. Ay aman ben bunlara hiç gelemem kıyamet kopar 😂
LadyX Srpll_56 umarım beni yanlış anlamamışsınızdır asla sizi eleştirme amacım yoktu 🙏🏻 hatta kendimi eleştiriyordum ben aslında. Çünkü hiç rahat değilimdir hep kasıntıyımdır 😅 veya hep paranoyak gibiyimdir bebek iyi mi napıyor orada vs diye hatta keşke rahat olabilsem 🙈 doktorum içimi rahatlatan biri olmasa daha çoook şeyler düşünürdüm de faydası da yok yani. İyi düşünmek lazım her zaman 🤗 ama benim çevremde iyi düşüneceğine veya bu habere sevineceğini düşündüğüm insan sayısı çok az gibi geliyor o yüzden bilmemeleri daha iyi. Nazar ederler.
Sahra25 LadyX aynıyız canım o yüzden boşver söyleme eşinede söyle ağzını tutsun yani ne bu anaya düşkünlük valla benim ki dese söylicem sökerim gırtlağını onun 🤣
petronix LadyX 😂 olabilir valla ama uzaktaydı ya o mesela aileler yakın olunca görüyorlar göbüşleri. Niyetleri doğurup eve gelince görüntülü arayıp bebeği gösterip sürpriz yapmakmış😂 görümce ele verdi
LadyX MhysaTheGreat ben de çalışıyorum. Zamanla belli olacak. 😂 belli olup da sorarlarsa belkii söylerim 😅