AzraK tabii ki en önemlisi evladımızın sağlığı ama o sebepten değil. Bugün kontrolde konuştum hatice hanımla. Normalde orası üniversite hastanesiydi, sgk onaylı olduğu için doğum yapılıyordu. Eylül ayından beri tıp fakülte hastanesi olma aşamasındaymış. Ruhsat, onay her şey tamam sadece sgk onayı gerektiği için doğum yaptıramıyorlarmış. Sgk onayı da resmi evraklar için mesela doğum yapılsa doğum raporu çıkartılamıyor bebeğe kimlik çıkartamıyoruz gibi sebepler yüzünde gerekiyormuş. Bu ay donuna kadar çözüleceğini öngörüyorlarmış. Baya uzun açıkladı hatice hanım burada çok net anlatabildim mi bilmiyorum😄 ama yenidoğan çeyesiyle alakalı bir şey değil hem zaten o hastanelerin hepsinin adı yayınlandı bir çoğu kapatıldı. Öyle bir şey olsa bu hastanenin adı da geçerdi. Bir de hatice hanım gerçekten böyle bir durum olsa bunu açıklayacak ve o hastaneden kesinlikle ayrılacak tarzda bir kadın. Gerçekten inançlı, allah korkusu olan bir insan bunu her şekilde hissettiriyor size o şekilde adı kirlenen bir hastane de çalışacağını hiç sanmam. İnsan bu devirde ne doktora ne hastaneye güvenemiyor en çok da bu yüzden doktorumda devam etmek istiyorum, bu güveni bana verdi. Medicana da çok iyi bir hastane ama eğer memnun kaldıysanız devam edin bence dediğiniz gibi para canımızdan kıymetli değil ki önemli olan içimize sinmesi.